galagyuri futás

2011.04.02 Szombat, 12:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:22:37

Távolság

21.1 km

Tempó

03:55 p/km (15.32 km/h)

Edzésleírás

Prága félmaraton. 2 napos futóbuli....Jó kis hétvégi kiruccanás. Késői rajt volt, igy igyekeztem tovább aludni. Aztán már vártam a rajtot. A rajt után egy erős tempóban kezdtem, 3:43 volt az első kili, az első 5 pedig szinten 3:43 átlag. Ez erősnek biyonyult, mert 6-tól jött a kalapács. Már ekkor tudtam, hogy itt ma nem osztanak babért, innen visszavettem. 8-10 körül azon gondolkodtam lehet beállok egy 4:30-as edzőtempóra, de aztán egy 4:00 körüliben lefutottam. Végigszenvedtem, igy pontos. Először 3:53 majd 3:55 aztán kb 4:03 körülire esett vissza a tempó, és innen nem volt bennem se erő se akarat, hogy nyomjam. Már itt arra gondoltam, hogy holnap el tudjak menni futni, ne tegyünk tönkre semmit... Érzésre ma 1 méter se esett jól, tempóra az első 5 ok volt. Terv nagyon nem volt, gondoltam 1:18-1:23 között leszek, hát a 2. fele sikerült. Azt hiszem izomzatilag nem voltam pihent és a beköszöntött meleg végképp elkészített, rólam már a rajtban folyt a viz....Amúgy a pálya elfogadható, bár sok a macskakő és kissé hullámos. Az első 10km-ben sok szurkoló, aztán kevesebb. Féltettem a lábam, mert sok helyen villamos sín és macskakő is volt. A jobb térdem kicsit éreztem illetve a lila bal lábfejem is a vége felé, de nem zavart. A szervezés jó volt, bár az expo gyakorlatilag nulla. Ilyen melegben kicsit kevés volt a frissitő is. Szóval eredményileg nem nagy futás, de minden más jó volt.

Jó volt az utazás, Krisszel 10 órát végigdumáltunk...jót csavarogtam az este Prágában, jó volt 9000 futó között és kellemesen elfáradtam. Jó tapasztalat volt, legközelebb más taktikával megyek. Úgy érzem nem hajtottam szét a futóművet, egész jók igy estére.



Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:22:37 21.1 03:55 15.32 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

running Laca képe

running Laca 4784 napja

Szuper kis kirándulás volt! Most már ideje elkezdeni edzeni!:)))))))

Shrek képe

Shrek 4784 napja

Gyuri! Én úgy szeretnék bosszankodni egy ilyen eredményen, de tudom, nem vagyunk egy "súlycsoportban"! Gratulálok, nem csak fizikailag vagy erős!

NoHa képe

NoHa 4784 napja

Gratula! Milyen okos döntések születtek közben...másnapra nem tesszük tönkre magunkat! Ehhez kell akarat! Még egyszer gratula!

breky képe

breky 4784 napja

Gratula. Prágában már én is megszenvedtem egyszer a meleget. Azért nem olyan rossz ez az idő sem.

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4784 napja

Kemény pályán kicsit túlvállaltad a tempót,és utána már nehéz tempót váltani,valamint motivációt találni  további gyors futáshoz.De mégsem adtad fel,nem lazáztad le,ami a jövőre nézve bíztató.Gratulálok,és jó pihenést!

áki képe

áki 4785 napja

Nem lehet mindig PB-t futni, keményet mentél így is!

toncsofia képe

toncsofia 4785 napja

Egészségedre Gyuri... ha nem is sikerült egészen úgy ahogy elképzelted, lassú nem voltál... söt!!! Egészségedre és jó regenerálódást!

RemAti képe

RemAti 4785 napja

Gratulálok! Nagy jól mentél. Déli rajtot szerintem szokni kell.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!