VéZsé futás

2011.02.12 Szombat, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:37:19

Távolság

39.6 km

Tempó

05:29 p/km (10.93 km/h)

Edzésleírás

Margita maraton.Fidóval és Bálinttal korán megérkeztünk így volt időnk ráhangolódni a versenyre és tudtuk üdvözölni a sok ismerőst.Előzetesen megbeszéltük hogy nagyon jó lenne négy órán belül beérkezni és még ezzel is vagy félórát javítottam volna a tavalyi időmön. Eldöntöttem hogy felmérőnek tekintem ezt a versenyt és ahogy síkerül annak megfelelően folytattom a felkészülésemet. Rajt Bálint már az elején eltünt és Mi is eléggé bekezdtünk Fidóval de valahogy erősnek éreztem magam és Lacinak is hiába mondtam hogy kicsit erős a tempó Őt is elkapta a lendület és az  első tíz kilit még bőven ötperces kilikkel abszolváltuk.Pokolian nehéz volt a terep sár bokáig és csúszott is rendesen de valahogy ez sem zavart Laci is csak nevetet rajta ahogy próbált   "fogást" találni a sáros talajon aszfaltos edzőcipővel hát nem lehetett egyszerű:-)))Eszembe jutott egy idevágó vicc amivel érzékeltetni lehet hogy mi a különbség az aszfalton futó és a terepen futó futó között :A cigány prímást kiviszik a New York-i filharmonikusok  koncertjére hogy meghallgassa az ott játszó hegedű művész játékát. Vége az előadásnak és megkérdezik a cigány prímást hogy tetszett a művész úr játéka. Szép szép-válaszolja a prímás,de az étterembe az asztalnál játszva meghal :-)))Hát én többször meghaltam a verseny során de mindig tovább tudtam futni nem álltam meg nem sétáltam bele mentálisan sokat fejlődtem és most fejben kellett oda tennem magam.Az emelkedőkön belassultam de a sík részeken erőre kaptam és végig bírtam az iramot. Aztán a végjátékban mikor tudatosult bennem hogy a négyórán belüli eredmény már meglesz a rosszabbik énem megszólalt hogy most már nem kell hajtanod és tényleg elkezdtem belassulni. Aztán megszólalt a jobbik énem (van nekem olyan?)hogy emlékezem mit írt annak az úszó srácnak a Miki :ott vagy a versenyen és van egy lehetőséged egy jobb eredmény elérésére mint amít kitűztél magad elé és te megállsz nem mész tovább és lehet hogy nem lesz soha többé alkalmad még egyszer elérni vagy túl szárnyalni ezt az eredményt hát NEM most kell menni most kell odavágni :-))(ilyenkor jó hogy mindent elolvassok ha nem is szólok mindig hozzá)IGEN és én mentem erőt adott hogy Laci is felzárkozott -nagyon mélyről-és persze az is hogy nem sok volt már hátra.A vége meg már aszfaltos volt ismét mentek az ötpercesek.:-))Majdnem egy órás javulás tavalyhoz képest és minőségileg is jobb futást produkáltam mint tavaly.Ha majd nehezemre esik a felkészülés a 24 vagy a 48órás versenyre ezt a futást mindig elővehetem majd és megerősíthetem vele magamat hogy IGEN jó úton járok és van értelme a sok edzésnek.     Mindenkinek jó felkészülést kívánok bármire is :-)))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:37:19 39.6 05:29 10.93 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

15 hozzászólás

toncsofia képe

toncsofia 4858 napja

..erröl én lemaradtam.... nagyon jó volt ez így... a verseny is, az élmények is, a társaság is, az eredmény is.... grat!!!!

pleko képe

pleko 4866 napja

Kemény vagy Zsóti! Jó olvasni a soraidat...A sok edzésélmény valóban acélossá teszi az akaratót...Szinte minden eldől az edzéseken..a verseny más csak a jutalomjáték!

VéZsé képe

VéZsé 4867 napja

Edit kemény a tanárod :-)))

mateve képe

mateve 4867 napja

Bizony...tanulságos, amit leírtál...jó lesz észben tartani.... :))) Én simán elbuktam a vasárnapi 'vizsgán'.....

pecsenye képe

pecsenye 4868 napja

gratula Zsolti. Szépen megnyomtátok

VéZsé képe

VéZsé 4868 napja

Köszönöm Nektek :-))))

Fidó képe

Fidó 4868 napja

Én is köszönök mindent, példáúl, hogy világítottál előttem a zőld kabátodban, ami olyan vot nekem, mint a bikának a piros! :)

Egészségedre!

mjoci képe

mjoci 4868 napja

Gratulálok.

Kicsi képe

Kicsi 4868 napja

Így kell ezt csinálni!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!

Tetszik a leírásod, mindig sok igazság van benne....., még ha nem is szólok hozzá, azért van, amit elraktározok belőlük... :))

posztizoli képe

posztizoli 4868 napja

Valóban jó uton jársz! Öröm látni,hogy mennit fejlődtél!! És még nincs vége!!!! Gratula!

BBalint képe

BBalint 4869 napja

Gratulálok hog sikerült a terved, és köszönöm hog elvittetek. :) Találkozunk eg hónap múlva. Addigra igyekszem kicsit edzeni is, hogy ne maradjak szégyenben. :)))))

tsoma képe

tsoma 4869 napja

'....mentálisan sokat fejlődtem...' ez a titkok titka, úgy néz ki.

Szép felmérést kerekitettél ki! Gratulálok!

csetbalu képe

csetbalu 4869 napja

nagy GRAT Zsolti, piszok kemények vagytok, szép dolgok lesznek itt idén is:)

Mozg képe

Mozg 4869 napja

Gratulálok!

A sár ellenére én is élveztem.

Bozót képe

Bozót 4869 napja

Kemény vagy! Gratu!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!