VéZsé futás

2010.11.07 Vasárnap, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:58:36

Távolság

50 km

Tempó

04:46 p/km (12.57 km/h)

Edzésleírás

Jól indult a nap a kisebbik fiam a két kilis versenyen indult és a korosztályában az első abszolutban a harmadik lett 6:40-et repesztett.Azt hiszem nem volt két kili a pálya de ezt nem tudom csak azt hogy nagyon szépen futott és a végére sem fáradt el.:-)))Szóval nekem is felvolt adva a lecke és ennek megfelelően igyekeztem helyt állni.Sajnos Fidóéknál Viki gyengélkedett de reméltük hogy végig fogja birni az ötvenest sajnos nem így lett.:-((( Sok-sok futót már ismerősként üdvözölhettem és személyesen gratulálhattam Dr Lubics Szilvinek mint újdonsült Spártai hősnek:-))) Ideális időben kezdhettünk neki a távnak nagyon figyeltem hogy ne fussam el az elejét és próbáltam egyenletesen menni.Jó volt a tizesekkel és a harmincasokkal együtt futni és a versenyük végeztével gratulálni az ismerősöknek az elért eredményeiknek. Plekonak a kitüzött 40perces teljesítéshez,Fidónak a második helyhez a harmincason.Közben feltünt Tybike is Oli fiával és egy nagy vuvuzelával és Ők is erőt adtak amíg tudtak maradni. Aztán magunkra maradtunk illetve magamra maradtam és 35nél kezdtek gondjaim lenni de még tudtam tartani az órám szerinti átlagot 4:46/km de éreztem hogy lassulok.Azért a maratoni időm  nem   lett rossz 3:23:30 s ekkor már úgy gondoltam hogy nem lesz meg az álmaimban szereplő 4órán belüli teljesítés.A hátra lévő 8kili nagyon nehezen telt el és amikor a legnagyobb szükségem lett volna a segítő családomra valahogy őket sem láttam.(amatörök még a segítésben)Mindegy menni kell csinálni kell!!Fogalmam sem volt hogy hányadik körnél járok, az órámon sem tudtam eligazodni szerencsére Plekonak köszönhetően "képbe" kerültem amikor megmondta hogy hány kör van még hátra és biztatott hogy meglehet a 4órán belüli teljesítés.Ezuton is köszönöm neki!!Jó volt visszaszámolni a köröket hogy na már csak négy......három......kettő.....és az utolsó körben is még bírtam a végét. 3 : 59:20lett az óra szerint.A tavalyi időmön 26 percet javítottam a legjobb ötvenesemen pedig tíz percet,de azt hiszem nem is ez a lényeg. végre ismét egy olyan versenyen vehettem részt ahol szinte végig élveztem a futást sok sok ismerőssel beszélgethettem sokaknak drukkolhattam és nekem is sokan drukkoltak.Végre egy igazi jóleső verseny ahol nem hajtottam szét magam és ez bizakodásra ad okot a jövö évi terveim megvalósításához.Persze addig még nagyon sok öröm futás vár még rám (remélem)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:59:20 50 04:47 12.53 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

14 hozzászólás

VéZsé képe

VéZsé 4955 napja

:-))))))))

Fidó képe

Fidó 4956 napja

Gratulálok Zsolt! Most már visszavonulhatsz! :)

 "-Egy szép napon ez mind a tiéd lesz

-mi a függöny?"

Kicsi képe

Kicsi 4956 napja

Gratulálok, nagy voltál!!!!!

VéZsé képe

VéZsé 4956 napja

Mert nem akar!

toncsofia képe

toncsofia 4956 napja

Gratulálok Vézsé! Nagy PB-t futottál! Öregem meg bajnok lett..... Tutik vagytok.... Toncsó-Junior nem tud ilyen teljesítményekkel lépést tartani holmi 2:54-es maratonnal...

mjoci képe

mjoci 4956 napja

Gratulálok.

VéZsé képe

VéZsé 4956 napja

Köszönöm Nektek hát igen ma szerencsére nem indult be a nagymosás:-)))de tettem is érte szinte csak ittam az egész verseny alatt csak egy banánt és két gélt fogyasztottam.Valahogy most ez is elég volt igaz verseny elött megettem egy pizza szeletet,a végén meg egy fél pizzát:-)))Tsoma majd "vívunk" egyet a nyáron:-)))

Shrek képe

Shrek 4956 napja

Gratulálok Zsolti, nagy siker! Jó lett volna velete ott lenni ma, de majd jövőre!

posztizoli képe

posztizoli 4956 napja

Nagy-nagy gratula! Szép teljesítmény Zsolti!

plekoklári képe

plekoklári 4956 napja

Nagyon jó volt látni, ahogy befutottál a célba, az arcodon ott volt az ÖRÖM!!!!!

Gratulálok!!!!Szép volt!!!!

pleko képe

pleko 4956 napja

A cipőfűzést előre is köszönöm....És örülök, hogy osztozhattam az örömődben....Nagyon megérdemeleted már ezt a szép eredményt....Az idén sokszor láttalak már csalódottnak, de most aztán kijött a lépés és a sok munka gyümölcse!!!!

Szép volt Zsolti!

tsoma képe

tsoma 4956 napja

Hát igen - otthon felejted a mosógéped, s máris repesztesz egy szép futást!

Jó magasra tetted a 'lécet' - van mihez igazodnom.

Gratulálok!

pecsenye képe

pecsenye 4956 napja

Na ez nagyon szép volt:) Gratula!

Bense Kriszti képe

Bense Kriszti 4956 napja

Szép nap lehetett! Gratulálok az egész családnak!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!