Fari bringázás

2010.10.04 Hétfő, 10:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:08:12

Távolság

26.4 km

Tempó

02:35 p/km (23.23 km/h)

Pulzus

Átlag
121
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

először ki akartam menni a zemplénbe,de nem volt kedvem kocsikázni megint,igy csak a "helyi"földutakon mentem,"kegyetlen"terheléssel...jo volt,majd el aludtam a végére

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:10:12 25.5 02:45 21.79 0 0 0 0 121
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

picikata képe

picikata 4962 napja

Akkor hát lazitani Attila! :)

...és nyomni jövőre is ahogy a "csövön kifér"... !!! ;)

 


atom képe

atom 4962 napja

Igen, valóban szép idényed volt, egyben kitűnő alap egy pihenő után a jövő évre!

 

És nagyon jó kis edzői üzenet!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4962 napja

Tudjátok,bár hihetetlen,de én azért is járok bringázni,mert egyszerűen szeretek...Nem  csak az a versenyeken való jó szereplés miatt megyek.

Most nekem is lesz sok olyan edzés,amikor csak élvezem,hogy mehetek minden korlát,edzésszisztéma nélkül,és LASSAN:-)

Pihenés,amire te is rászolgáltál rendesen Attila,ahogy Zoli is írta...Gratulálok Neked,de nem kívánok jó évet 2011-re...,mert tőlem függetlenül is jó lesz:-)

Sipi képe

Sipi 4962 napja

A következő év még jobb lesz.....!!!

 

zolle képe

zolle 4962 napja

Jó éved volt (sztem), gartula!

Mike01 képe

Mike01 4962 napja

Hat akkor jo pihenest oktoberre.

Fari képe

Fari 4962 napja

Ok, elszor is szeretnem megkoszonni hogy egyutt dolgoztatok velem. Nagyon elegedett vagyok azzal a rengeted elkotelezettseggel amivel az edzeseiteket csinaltatok, a versenyre vagy versenyekre valo felkeszuleseteket csinaltatok. Tudom hogy meg rengeteg van mindannyiotokban es tudom hogy termeszetesen ez "csak egy a sport iranti szenvedely" es mindenkinek a eletehez kell alakitani a felkeszuleset es az elveresait, magaval, a csaladjaval es az edzojevel szemben.
De amig megtalaljuk azt az egyensulyt, hogy ez a szenvedely ammi bennunk van a versenyzes irant tovabb vigyen minket, es a versenyeken a legotbbet adjuk ki magunkbol, harcolunk magunkal, masokkal hogy minel jobbak legyunk, addig nincs miert szegyenkeznunk! A korulmenyeink termeszetesen befolyasolnak minket, de hiszek abba hogy megismerve titeket, bebizonyosodott szamomra, hogy ti mindig a legtobbet adjatok hogy magatok, kornyezetetek es az en elvarasaimat tejsesitsetek, meg ha nehez is azokat idobe, intenzitasban leszallitani, de meg is megteszitek es haladtok elore.

Hiszek benne, hogy ti mindig sikeresek lesztek, kepesek atmenni komoly nehez idoszakokon es megtalalni a megoldast hogy haladjatok tovabb az uton es kiemelkedjetek a kornyezetetekbol es masok szamara is peldakepek legyetek!!!!
Hidjetek el, nagyon sok ember eli az elete, de aok akik ugy elnek mint mi, azok mindig peldakepek masok szamara, ahogy dolgoztok, a csaladotokat "viszitek" elore, kozben edzetek akkor is amikor masok meg ki sem digjak az orrukat, es dolgoztok/harcoltok azokkal az elemekkel, gondolatokkal amiket masok sohasem fognak megerteni.....ne is varjatok el!
De tudom hogy amikor beszelgetek emberekkel, akkor az olyanok mint ti, mindig is peldakepek leszenk, hogy hogyan tudtok igy helytallni ennyi fronton, sikeresnek lenni es megtalalni azt az egyensulyt ami ertelmet ad az eleteteknek es magatokat jobban megismerni.

Ti vagytok azok akik at tudnak menni minden szenvedesen es korulmenyen hogy elrjetek a celotokat!!!

Koszonom hogy egyutt dolgoztatok velem a 2010-es evben!!!

Kepem mindannyiotokat hogy egy nagy pihenot vegyen ki az oktoberi honapba, es toltodjetek fel mindennel, hogy lassan es ovatosan ujra kedjuk a felkeszulest a 2011-es vere, uj celokkal es kihivasokkal, alakitva a felkeszulesunket az adott korulemneyinkhez kepest!!!

Zoli

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!