Pepe88 futás

Újrakezdő, lábtesztelő 5km nagyon laza2024.05.11 Szombat, 12:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:32:16

Távolság

5 km Szint: 13 m

Tempó

18:27 p/km (3.25 km/h)

Pulzus

Átlag
122
Minimum
0
Maximum
28

Edzésleírás

Újrakezdő, lábtesztelő 5km nagyon laza

 

 

Előző éjszaka érkeztem Budapestre! Pannónia utcából Nelláig futottam (+ kis rakpart), ahonnan az összeszerelt bringámat elhoztam 

 

~3 hete sérültem meg... Kb ~1,5hete megpróbálkoztam futással, de 1km után bejelzett a vádlim és abba kellett hagynom. Egy nagyon kicsit javult, bár most sem érzem tökéletesnek...De muszáj voltam megpróbálni. Nagyon féltem, vagyis inkább féltettem a lábam. Alapvetően Szigeten futottam volna, de nem mertem olyan "messze" elfutni, mert ha ott bejelez a lábam mit csinálok...? Így inkább a rakparton futottam egy fel-alát.

 

Tempóból az látszik hogy tényleg nagyon félthettem a lábam, mert a vége felé lelassultam nagyon. Éreztem is belülről, direkt (még) lazábbra vettem, nehogy baj legyen..

6:20, 6:13, 6:26, 6:33, 6:44

 

Futásnak ez nyilván nem nevethető, értékelhetetlen. De közben meg örültem, mert le tudtam futni! Bár azért egy nagyon kicsit mintha éreztem volna a lábam a közepétől jobban, de nem zavart. Este viszont még jobban éreztem, bár ott se fájt. Franc se tudja mi van ezzel...Jó lenne még egyszer futni Bp-n elutazás előtt. De orvoshoz is elmegyek mindenképpen, remélem zöld útat adnak. Ez a futás azért önbizalomnövelő, hogy talán fogok majd tudni futni Amerikában is. (Bár amúgy ha még ~2-3 hét kimaradna akkor se történne igazából se, mert úgyis diétával kell kezdenem, ami alatt visszaépítés/visszaszoktatás történne, csak úgy mint Vivi előtt) 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!