Zolo csapatsport

2010.09.19 Vasárnap, 16:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:30:00

Edzésleírás

Idegenben próbálhattam ki az új citromsárga szerzeményem, a Puma gumistoplis csukát, egy olyan pályán, ahol állt a víz.

Jobb oldalára szorultam a középpályának, ahol általában nagyon gyengén teljesítek.

Katasztrofális első 15 percünk után csoda, hogy nem vezetett az ellenfél. Kb a védőink nem tudták felpasszolni nekünk 15-20 méterre, mert mindig olyan gyengén adták át a labdát, hogy az ellenfél elérte, és abból gyakorlatilag még a mi térfelünk közepén le is kontrázhattak minket!!!

Utána kicsit magunkhoz tértünk, és elkezdtünk a korábbihoz képest elfogadható szinten támadást szervezni, de sajnos ismét előtt az a régi rossz beidegződésünk, hogy előre rúgjuk a labdát, és egy rohammal viszünk végig egy támadást. Aztán persze a középpálya épp felér, amikor is elveszítjük a labdát, és futhatunk vissza. Szóval totál feleslegesen rohangászunk fel s alá.

Az első félidőben volt egy nagyon rosszul eltalált próbálkozásom jobb oldalról kb 25 méterről, amiben nagyon megsérült a lábam. Akkor nem is éreztem, csak az erős fájdalmat, de az utána az adrenalinnak hála viszonylag gyorsan enyhült, és valahogy kihúztam az első félidőt.

0:0

A szünetben lecseréltem az új stoplisomat egy régi csavarosra, ami jobb az ilyen mély talajon. De a lábam már annyira kész volt, hogy minden megtett méter szenvedés volt. Harci láz ide, oda...nem akartam futni egy métert sem. Talán sprintem nem is volt.

A vezetést még megszereztük egy kamu tizenegyesből, de aztán egyet nem adott meg a bíró, mikor engem visszahúztak a 16-oson belül. Szóval egy góllal mentünk, de azonnal jött egy gigapotya. A bal oldali lecsúszott beadásra kiszaladt a kapusunk, felugrott, de valahogy elszámította, mert úgy hullott be mögötte, hogy öröm volt nézni. Aztán még egyet begyötörtek, amikor szerencsétlenkedtünk a kapunk előtt.

Első vereség elég hamar jött, talán most már majd mindenki visszavesz kicsit az arcból.

Estére a lábam totál kikészült. Érdekes, hogy az autót még kis fájdalommal bírtam vezetni. De amint kiszálltam a kocsiból olyan szintű fájdalom tört rám, hogy a hányinger kerülgetett. Beduzzadt a belső fele a bokámnak, kicsit mintha vizes lenne. Most jegelem, aztán bízom benne, hogy javulni fog a pihentetés, és a kenőcsök jótékony hatásától is. Ha nem...abba bele sem merek gondolni.

Mondjuk ahogy öcsém kimondta, hogy meg ne sérüljek, azonnal le kellett volna jönnöm. Legközelebb már így teszek. 10 éve, ha ezt a mondatot kimondja - akármilyen viccesen is - tutira valami sérülés lesz a vége. :(

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Zolo képe

Zolo 5002 napja

Köszi! Már jobbul az a láb. :)

G.Ildi képe

G.Ildi 5004 napja

:((( Jobbulást!!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!