galagyuri futás

2010.09.11 Szombat, 08:18:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:13:59

Távolság

30.3 km

Tempó

04:25 p/km (13.57 km/h)

Edzésleírás

Msziget 5kor+odavissza. Maratoni felkeszules utolso hosszu futasa, es ezzel a felkeszules vege. Holnaptol 2 het piheno, "taper" idoszak. A juniusban leirt tervet ezzel teljes egeszeben vegrehajtottam. Megvoltak a tervezett heti km-ek, hosszu futasok, ahogy az achillesem javult a tempo edzesek is jottek. Fejlodtem is sokat, most a korabbi normal lett a laza tempo.
Holnaptol elutazok, figyelnem kell majd a kajalas es edzesre...ezek altalaban ilyenkor nem annyira sikerulnek, foleg az etkezes resze...hatha most! :o)

A mai edzes nagyon konnyen ment, de igy is terveztem, csak semmi eroltetes, elvegre este meg verseny...:o) marmint ejszakai futas. Ahol persze nem lehet versenyt futni, csak elvezni a kivilagitott Bp-et.
Talalkozban ma Urban Zsoltival is, futottunk 1,5 kort a szigeten egyutt. Jot dumaltunk. Azonos a celunk a Bp maratonon, es mennyire eltero strategiaval vagunk neki...meglatjuk melyik a jobb. Remelem mind2.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:13:59 30.3 04:25 13.57 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Shrek képe

Shrek 4987 napja

Erről sajnos lemaradtam. De majd legközelebb ... Szép felkészülés volt, sok sikert a nagy versenyen!

Pierre képe

Pierre 4988 napja

Hajrá! (A kajálásra figyeléshez. :))


Most, hogy nézegetem az edzésnaplókat, kicsit úgy érzem, hogy mindenki nagy formában van, én meg le vagyok maradva. Motiváló látni, hogy mindenki mennyire jó. :) Hamarosan én is az leszek. :)

running Laca képe

running Laca 4988 napja

:)))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!