Zolo csapatsport

2010.09.05 Vasárnap, 17:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:45:00

Edzésleírás

Kellemes fociidőben egy bajnoki Berneceb. ellen. Gyorsan, túl gyorsan elmentünk 2:0-ra (első gólnál adtam gólpasszt), amikor már totál azt hittük, hogy zsebünkben a meccs. De egy igazságtalan 11-essel, és egy megpattanó bombagóllal visszajött a meccsbe az ellenfél ijesztően rövid idő alatt. Tovább igazságtalan lesek ellenünk, illetve két meg nem adott 11-essel sújtott minket a játékvezető és partjelzője. Persze az ellenfél "szurkolói" némi verbális nyomással (kurvaanyád, megöllek, szétbaszlak, és társai) éltek a szerencsétlen spori és lengetőpajtása alkotta duóval szemben. Így csak nekünk volt rossz a játékvezetés, ugyanis javunkra egyszer sem tévedett. :(

Így 2:2-vel mentünk szünetre, ahol engem le is cseréltek.

Második félidőben ha lehet még durvábbak lettek az ellenfél játékosai, a 3-as számú kis kopasz beállásával, de aztán szerencsére helyrerakták páran, főleg Pumpa...akivel ütközött egy keményet, miután úgy döntött, hogy ő most elpusztíttatja önmagát. Megszereztük ismét a vezetést, majd betaláltunk még egyszer, de addigra már további két 11-est nem adott meg nekünk a játékvezető.  Ezen kívül a kapus kívül még legalább két játékosnak piros lap járt volna a számtalan durva szabálytalanságért. Tőlünk megsérült két csatár (Balázst a kapus csinálta ki), és mivel az egyik fiatal srác hazament (megsértődött, hogy ő megint nem fog játszani...), a végére 10 emberünk maradt a pályán, de sikerült lehozni 4:2-re a meccset. Máté jó volt.

 

A probléma nem az volt igazán, hogy sokáig szoros volt, hanem az, hogy a játékvezetői tevékenység botrányosan gyenge volt. Ebben a mezőnyben csak a bírók tudnak megveretni minket. Valamit ki kellene találni a sporik megfélemlítése ellen.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:45:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!