cipő futás

2010.09.05 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:15:41

Távolság

21.1 km

Tempó

06:26 p/km (9.33 km/h)

Edzésleírás


Izomláz nincs. Nem futottam nagy időt, de kéne lennie. Inkább kiment a lábamból a fájdalom. A nagy edzsétől fájt, talán attól a 12 kilométertől, amit V.Zolival futottunk a Nikera való felkészülésként két nappal elötte. Ez is a nike-s edzéstervemben szerepelt, mint a szerbiai 13,5 km. Persze párszor futottunk 7-8 km-t is a Bálinttal, ő kísért biciklivel. Szoval nem igazán készültem rá, ezért fel is szedtem egy pár kilót. Mennyire érdekes, hogy tavaly ilyenkor kb 1 perccel futottam rosszabb időt, mégis 10 kilóval könnyebb voltam. Mostmár hiszek abban, hogy akkor lehet futni, ha vannak mögötte alapok. Akár pár száz kilométeres két év, vagy párezres évek.  Most már nem csodálkozom az első félmaratonomon, hisz alig futottam elötte. Annak is meggondolatlanul vágtam neki, mint ennek, csak hol így sikerült hol úgy.

Nem az időm lett jó most, sokkal inkább az érzés volt az, ami nagyon tetszett. Eddig mindig volt valami gond. Az elsőnél, hogy a felét végigsétáltam 2:26-al, a másodiknál, hogy majd meghaltam 18 után. a harmadiknál, hogy 18 kilométernél vitatkoztunk a Bálinttal, és sértődve futottunk be, a negyediknél, hogy tempót kellett futni Zolival.( Bár azt a félmaratont imádom. Felejthetetlen volt, meg egy szép PB.) Nade most! Lazán, nyugodtan, nem fájt semmi. Nem éreztem a 18-19 km súlyát, hogy onnantól tuti meghalok. Majd levontam a következtetést, hogy nem hiába futottam tavaly ősszel többet. De kérlek Zoli, attol még segíts nekem máskor is tempót futni, még szükségem lesz rá. Nem szeretnék mindig nézelődős félmaratont futni.:)

A nike-ra azért neveztem, mert ez az egyik kedvenc versenyem. Ugyhogy akár fel leszek készülve, akár nem, elindulok. Remélem így lesz ez a jövőben is.

Az útunk érdekes volt, hányingerem volt az autópályán, ami a rajtig teljesen elmúlt. 9:45-re értünk oda a városligetbe, pár perc alatt felvettem a csomagot. majd 7 perc a rajtig. A bemelegítés elmaradt, de mindegy ugysem szoktam bemelegíteni. Aztán rajt a többieknek akik elöl álltak, majd nekünk, hátsóknak, mi addig szépen kivártuk azt az öt percet, majd futás. Magáról a futásról nem sok mindent tudok mondani. Gyorsan mentek a kilométerek, nézelődtem sokat. Órám nem volt, nem akartam látni ezt a szőrnyű időt, még a végén hátha megállok miatta:D Sajnos ismerősökkel alig találkoztunk, csak Csabával a pesti futóismerősünkkel, és Feditékkel. Nem is lett volna idő hisz eléggé megkéstünk. Bálint 1:29-et futott, nem hittem volna, hogy ilyen ügyes, alábecsültem őt. Pedig szuperül futott:).

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:15:41 21.1 06:26 9.33 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!