BGy futás

2010.09.05 Vasárnap, 00:10:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:50:51

Távolság

21.1 km Szint: 25 m

Tempó

05:15 p/km (11.42 km/h)

Pulzus

Átlag
169
Minimum
150
Maximum
181

Edzésleírás

Reggel minden a verseny ellen szólt. Alig aludtam, forgolódtam az ágyban, fájt a hasam. Valahogy ott sem jött meg a kedvem. Bemelegítésnél 160-as pulzus!!!!! Bazi sok!

A frissítőknél felidegesítettek azok, akik átmenet nélkül lefékeztek előttem. Legalább kiállna félre. Sokan azt hitték, nem jönnek mögöttük. :( A terepfutásban jelenleg több kihívást látok. Jövő héten félmaraton Nyíregyen!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 21.1 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

dgabica képe

dgabica 4990 napja

Na tessék! Teljesen bezavarsz a pólókkal :-) Feleslegesen figyeltem a zöldeket!!  Szerintem valami bezavarta a pulzusmérőket, mert nekem állva, nyugalmi állapotban 175-öt mutatott, utána 1 perccel meg 260-at. Ami kissé irreális. Különben nekem is jobban fekszik a terep. Mondom én: intersport túranap. pl.

BGy képe

BGy 4990 napja

Most kék pólóban futottam, mert az az egyetlen Mizuno pólóm van. :))))

Szaszit: a Tanúhegyeket néztem én is, ráadásul az Ultrabalatonon még említetted is kísérgetés közben. Egy hátránya van ezeknek, hogy tőlünk k..va messze vannak ezek a versenyek, az ukránok meg nem csinálnak itt semmit a Kárpátokban. Vagy de? Meg kell nézni.

dgabica képe

dgabica 4990 napja

Azért hadd gratuláljak én is :-) nagyon jó idő. Szerintem. Nagyon sok neon-pólós futót láttam. Az egyik biztos Te voltál :-)

szaszit képe

szaszit 4990 napja

Azért gratulálok én is!

Mondtam én hogy gyere inkább a Raxlauf-ra, ott nem volt tumultus a frissítőknél!:)

Találtam még egy jó kis futást és persze ez is jó :)

BGy képe

BGy 4991 napja

Jövő héten beszélek a szervezőkkel, hogy a pontos útvonalat is megkérdezzem. A frissítőkről is érdeklődöm majd. Igazából a városi futás már tényleg nem vonz, a hegyi "szenvedésekre" és a maratonra kellene készülni.

gica képe

gica 4991 napja

Kis feszültséget érzek soraidban:) Az eredmény a vártnak megfelelően alakult, az idő jó volt, futotttál egy jót!jövő héten pedig nyulazol nekem:)) Apropó, tudsz valamit a frissítésekről, vagy féltávra szervezzünk be egy privátot?

Azért gratula a fentiekért!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!