galagyuri futás

2010.06.26 Szombat, 11:06:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:38:15

Távolság

21.1 km

Tempó

04:39 p/km (12.89 km/h)

Edzésleírás

Godollo terep felmaraton. Szuletett godolloikent regota szerepelt ez a futas a naptaramban, de csak mint konnyu edzes. Igy is keszultem ra reggel, igy mentem ki. Vegul ko kemeny futas lett, ahol jol hazavagtam magam. Krisszel indultunk, rogton az elre altunk, az elso 3 km 4 percen belul. A palya vegig terep, ko kemeny! Aztan jottek az elso emelkedok, nem fokozatosan...egybol ko kemenyen! Krisz itt elment es egyedul mentem tovabb. Probaltam olyan tempot, hogy birjam a vegeig. Kb 6 korul megelozott Szabo Istvan (52!), aki profikent 2:20!-at tudott. (Remelem 20 ev mulva en is igy tolom es ilyen formaban leszek). Veluk nem tudtam volna versenyezni, jobb futok, igy a 3. hely megvedese volt a cel. Sik szakasz nem volt, csak alig futhato emelkedo es meredek lejto...regen sokat bicajoztam erre, tudtam kemeny terepek vannak, de a sikhoz szokott labaimat nagyon nagyon megviselte a terep. Babat utan mikor meg 1 emlekedo jott azt hittem nem tudok ra felfutni...reg kuzdottem ekkorat mint itt. De vedtem a 3. helyet, es vegul itt sikerult beerni. Egyeni versenyben elso dobogos helyem!! Ugyhogy most orulok...:o)) Jo volt ott allni Krisszel es Sz.Istvannal, akik nagyot futottak. Kb 3 ill 1 perccel elottem ertek be.
Jo volt, hogy epp most vittem anyukam is magammal, latott a dobogon, ott ahol O anno gimnaziumba jart.
Sokkal sokkal jobban elkeszultem mint egy sik, beton palyan, nagyon nem vagyok ehhez a 2 dologhoz szokva. Lehet kell majd kis dombedzes, ez egyertelmuen gyengen megy.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:38:15 21.1 04:39 12.89 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Bense Kriszti képe

Bense Kriszti 5065 napja

Húú de jó Gyuri! Gratulálok, nagyon örülök, mert annyira megérdemelten állhattál a dobogón! Juhéjjj! Képet is tegyél az albumodba légyszi!

áki képe

áki 5065 napja

Gratulálok! Fogsz Te még a dobogó legfelső fokán is állni!

Eperszem képe

Eperszem 5065 napja

Gratulálok, szép volt!!

running Laca képe

running Laca 5065 napja

Hatalmas Gratula!!!!!!!! Látod, nélkülem is tudsz dobogóra állni!!!!!!!! Remélem hogy egyszer majd én mellettem is fogsz állni!!!!

mjoci képe

mjoci 5065 napja

Gratulálok.

RemAti képe

RemAti 5065 napja

Gratulálok a dobogós helyezésedhez és örülök, hogy részt vettél a versenyen.

Shrek képe

Shrek 5065 napja

Grutulálok Gyuri, nagyon szép eredmény ezen a pályán ilyen időt futni! Harmadik hely! Fantasztikus!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!