fenris futás

Bükki kihívás2020.02.01 Szombat, 19:24:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:20:07

Távolság

21.5 km

Tempó

09:18 p/km (6.45 km/h)

Edzésleírás

Bükki kihívás, talán harmadszor.

Idén nem kockáztattunk, a legrövidebb távra neveztünk, a 20ra.

Talán maradt is bennem. De az inkább a 30, mint az 50.

Hárman érkeztünk. Béla, Lali és én.

Lali futott, 1 órával gyorsabb volt nálunk, mi Tesómmal senior tempóban teljesítettük. Két eltévelyedésünk volt. Egy az elején mentünk egy csapat után, de Lali órája szolt, hogy nem arra. És amikor az ellenörző pont után, a nagy emelkedőt követően a kék jelzésről a zöldre kellett áttérni.

Sár volt és plussz fok. Na jó, néhol lement 0 fok alá, a völgyekben.

Cipőválasztásom nem a legjobb volt, A terepcipőm itthon figyelt, az 1000éves asicsemben mentem, de mivel nem tempót mentünk, ez is jó volt.

vittem magammal kb. 7 csokit, de semmit nem ettem. A 2. ellenőrző pontnál 1 hagymás-zsíros kenyér és a célban egy lekváros. Este nem szoktam enni. Itt se ment. 17 körül vacsiztam 3 zsemle, kakaó és párizsi. Meg egy kakaóscsiga. Ez bőven elég volt.

A túra közben nagyon vidámak voltunk. Jól esett a terhelés, a szabadság, a csillagos ég, a fel- felvillanó fejlámpák fénye és a beazonosíthatatlan emberek közt ismeretlenül sportolni. 

Éjszaka az emelkedők se olyan meredekek, mert nem látod. A csillagos ég pedig visszatükrözte az erdőben túrázó emberek fejlámpáinak fénycsóváját. Vagy ahogy Tesóm fogalmazott, azok néztek le ránk fentről egy-egy csillag képében, akik már nem túrázhatnak velünk.

4 órát terveztünk, bőven meglett. A lejtőkön futottunk, az emelkedőket sétáltuk.

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!