Pepe88 egyéb

2018.03.18 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Turbo diéta utolsó napja!

Előtte 22napig nem ettem!! 

 

16 nap volt az eredeti terv (NB1 miatt hosszabbítottam, hogy 3 hétvégét átöleljen). Ezt meghosszabbítottam aztán úgy ~18-ig mert motivált voltam nagyon. Ha Survivorben lett volna esélyem, akkor no brainer lett volna a hosszabb, akár 3 hetes kúra, de így azért más. A hátsérülés/fájdalom volt pedig az indoka annak, hogy nem 18, hanem 22 nap lesz. Mivel nem tudtam hét közepén sportolni, nem akartam abbahagyni. Úgy voltam vele, ha már úgy is otthon kell ülnöm, legalább teljesn "hasznosan" és fogyjak. Illetve részben azért is hosszabbítottam, mert így lehet elég lesz csak 2 kört csinálnom, főleg, ha a 2.kör is hosszabb lesz.

 

Sok múlik azon, hogy következő pár hétben hogyan alakul a súlyom. Ha tudom tartani, akkor maradhat a 2 hét majd. Ha tovább fogyok (amit kétlek, mert nem tudok futni), akkor akár ki is hagyhatnám.

 

Jó lenne most megcsinálni, mert lesz majd 2 hét Vegas, illetve mennék fogkőleszedésre és ez a szar mindig elég sok fogkövet csinál, ezért lenne jó kettőt egymás után, nem pedig majd nyár elején...

 

A 3 hét amúgy nyilván rekordot hozott!

90kg->84kg

Has: 84->77

Fenék: 95->91,5

És máshol is jelentős a fogyás. Sokkal jobb lesz 2x3 hetet csinálni, mint 3x2 hetet. Egy kis szünet után folyt. köv. Ha már edzeni nem tudok, ahogy szeretnék, legalább így hasznosan teljenek a napjaim és készüljek valamennyire a szezonra. Hátha valami csoda folytán hamar rendbe jövök. 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!