komiagi Úszás

2017.11.22 Szerda, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:20:00

Távolság

2.4 km

Tempó

33:20 p/km (1.80 km/h)

Edzésleírás

2 km mellúszás időre.

Bemelegítés 1 oda-vissza gyorsúszás (natúr, mert a rollerrel ledaráltam a bütykömet, nem akartam a békatalppal gyötörni) és 1 oda-vissza mell.


30 hossz mellúszás (azaz 30 oda-vissza - 1980 m)

Idő: 57 perc

Levezetés: 3 oda-vissza gyorsúszás, 2 o-v mell, 1 o-v háton siklás, vagy valami olyasmi...

Összesen (ami ténylegesen úszás volt): 2442 m = ~2,4 km

Mindent beleszámítva: ~2,5 km

 

3 óra előtt kicsivel értem oda (sosem tudok pontban 2-kor lelépni a gyárból, de ha majd rollerral megyek, akkor hamarabb megteszem az utat, csak fel kellett azt is derítenem, hogy le tudom-e tenni valahol a rollert - jelentem: igen), és 2-3 ember volt minden sávban. A baj az, hogy mindenütt vannak lassúak, és szerencsésen egy olyan sávot választottam, ahol mindkét úszó tök lassú volt. Szinte minden hosszaban utolártem őket, és ahogy a múltkor az a béna nő, ezek se engedtek előre, fordultak velem együtt, aztán evickéltek, mint egy vízbe esett bogár. Érdekes módon ahogy telt az idő, egyre kevesebben lettünk (ahelyett, hogy jöttek volna), így hamarosan átmentem egy másik sávba, ahol már csak egy srác volt, és ő is befejzte, ahogy végig ért, úgyhogy innentől egyedül voltam. Később ide is becsatlakozott egy lassú úszó, de egyrészt mivel ketten voltunk, elfértünk egymás mellett, másrészt a szomszédos sáv is üres volt, úgyhogy átmentem oda.

Továbbra is úgy tűnik, hogy - ha már napközben dolgozni kell - a kora délután még jó, mert nincsenek nagyon sokan. (De ha lenne sok-sok uszoda, amit a köznép használhat, akkor lenne igazán jó).

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 2.4 00:00 0.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!