rrroka futás

2009.12.06 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:32:28

Távolság

28 km

Tempó

05:27 p/km (11.02 km/h)

Edzésleírás

Tóparti-ftuóparti, azaz egy kör a Velencei-tó körül.
ez az egy nagyon baráti hangulatú "batyús" rendszerű nem is igazi verseny. összejön jó sok futó, most vagy ötvenen voltunk!, és együtt futnak egy kört. kaját piát mindeki hoz magának, plusz a közösbe a futás utáni feltöltődéshez és a frissítőpontokhoz. Pók Janó és családja pedig szorgalmasan szurkol és biztosítja az enni-innivalót körbe a tó körül. volt ott minden, pogácsa, kókuszgolyó, kakaóscsiga, isoitalok, de még coca-cola is.
Lemúr Mikivel futottunk, ő ugye már túl van egy maratonon, de azóta pihenőidőszakot tartott, így kicist félve álltunk neki a  távnak, de mindenképpen tisztelettel. aztán amikor a 12 kiris frissítőnél elhangzott, hogy ediig 5:10-es tempót futottunk nagyon meglepődtünk, mert 5:30-6:00 közé terveztük legjobb esetben is, és nem éreztük, hogy nagy lenne eza  tempó. pont mint Áronnal a siófoki félmaratonon, egy kicsit értetlenül álltunk a jó formánk előtt. bátran nyomtuk továbés végül a fent látható 1:32:28-as eredménnyel, értünk körbe. Mikinek ez 4 perccel jobb az eddiginél, nekem pedig több, mint negyed órával... nem rossz. :)
a lényegre azonban csak itthon jöttem rá: annak ellenére, hogy  cipő és tempófüggetlen körömágyfájásom menetrendszerűen érkezett egy óra tíz percenként más bajom nem lett. sehol egy feltörés, vagy vízhólyag a lábamon és az ujjaimon. teljesen meg vagyok lepődve, mert az áprilisi kör után konkrétan leesett az egyik lábujjkörmöm... most semmi ilyen jelelgű. ennek nagyon örülök. persze a térdeimet rommá zúztam, nem szeretek am lépcsőzni, de kenegetem varászkrémmel, és pihentetem. a héten nem nagyon lesz futás.
térkép: http://futoterkep.hu/utvonal/f30vp8/

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:32:28 28 05:27 11.02 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

eftomi képe

eftomi 5287 napja

Szépen mentetek Ti is! Örülö, hogy találkoztunk!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!