solkima futás

2009.12.05 Szombat, 11:58:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:08:46

Távolság

21.8 km Szint: 900 m

Tempó

08:40 p/km (6.93 km/h)

Edzésleírás

A Csikóváraljai házhoz vezető út (Dobogókői út mentén) elejéről indultam, rövid ideig a P-n, majd a ház előtt fel a Z négyszögön, egészen a Gyopár-forrásig. Onnan a Z körön a Z háromszögig. A Z hsz-ön előbb fel a Kis-, majd a Nagy-Csikóvárra, le a nyeregbe, fel a Bölcső-hegyre, le Lajos-forráshoz. Tovább Z hsz-ön a Körösi Csoma pihenő (kép) érintésével, le Dömör-kapuhoz. A kis vízesés mellett a Z+ -en a Bükkös patak keresztezése után fel a K+ -en Bodzás-forrásig (frissítés), majd tovább a S-ig. A S-n Tölgyfaikrekig. Onnan rövid szakaszon a P-n, majd a P+ -en, a Lom-hegy oldalában. A volt honvédségi út találkozásánál, a murvás úton fel a volt Lom-hegyi rakétabázisig. Vissza ugyanott, majd a P+ -en egészen a Nagy-Csikóvár oldalában haladó Z+ -ig, azon vissza Gyopár-forrásig. Onnan ugyanúgy, ahogy jöttem, vissza a kiindulásig.
Ez egy remek kör volt. Volt benne minden: változatos felszín (pl. a Nagy-Csikóvárra nem tudok felfutni), szinte száraz út (pl. a Csikóvárak), de bokáig érő, híg sár is (pl. Tölgyikreknél). Kilátás is lett volna bőven, de azt behatárolta a köd. Igaz rövid ideig, de megcsodálhattam a Bükkös-patakot is. Szóval mindenképpen ajánlott. Van benne szint, sportértékét növelendő.
Útvonal

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:08:46 21.8 08:40 6.93 900 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Nyúl képe

Nyúl 5282 napja

Akkor ez is egy "futásszakmailag korrekt" edzés volt :-) Gratula, nagy kedvet csináltál hozzá, mint a Spartacus ösvényhez is :-)
yoyo képe

yoyo 5282 napja

Gratula jó lehetett ez az útvonal is :)
Volt szint is bőven ;)
Sipi képe

Sipi 5282 napja

Ha jól nézem a hurkokat, párszor érintetted Lajosforrást ! ? Holdvilág-árok ,Csikóváralja,stb...
Te sem mentél bakonyimikire .......:)) 
gergő képe

gergő 5282 napja

jó kis kör lehetett, egészségedre, bár köd gondolom volt arrafele is

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!