pityu127 futás

2017.09.10 Vasárnap, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:43:06

Távolság

21.1 km

Tempó

04:53 p/km (12.28 km/h)

Edzésleírás

Wizzair FM.

A Szerdahelyi Peter rajtszamaval futottam; elotte meg bementem a cegnel az irodaba, es kinyomtattam a levelezest a BSI-vel. Kicsit izgultam hogy mi lesz, de egesz konnyen ideadtak a "Peter" nevvel feliratozott rajtszamot, meg szemelyit sem kertek. 

Megbeszeltuk elotte es idoben ott is voltam, de megsem sikerult a lanyokkal (Juca, Reka, Kitti) talalkozni az oltozatornal, de mint kesobb kiderult epp csak hogy elkerultuk egymast. Egyedul melegitettem be kb 10 perc kocogassal, meg vagy 2 gyors 100 m-el. Bealltam a tomegbe, es kb. 10 pec mulva rajtoltam a 2. hullamban. Andrassal talalkoztam az emberek kozt, de en elorebb mentem.

Az elejet sikerult elfutni a tomeggel (4:40 az 1. km), aztan egy kicsit visszavettem mert lattam hogy tul gyors, kb 4:50-re. De 4-5 km mulva sikerult fokozni a tempot. Bar az egyenesekben eleg gyorsan haladtam, sok embert megeloztem. A hosszu egyenes a napsutotte rakparton meglepoen gyorsan eltelt. A lagymanyosi hidi forditonal volt kb a feltav, 10 km-nel 48:10 volt az idom. Kb a 12. km-nel ertem utol Jucat, elegge kiutotte a meleg.

De ugy latszik a meleg ram is hatott, mert innentol mar nagyon oda kellett figyelni, hogy az 5 perces km-ek meglegyenek; sok frissitopont volt (hala istennek), de viszont ezek szinten lassitottak az atlagtempot. A jobb combom is kezdett gorcsolgetni, probaltam a hataron tartani. 1:43:06 lett a vege, ami jobb mint eddig barmikor felmaratonon, de az ahitott 1:40-tol meg messze van. Tulajdonkeppen az 2 perc, amivel az 5 perces temponal jobb lettem, az nagyreszt az elso 10 km alatt jott ossze. A vegen szokas szerint megint csurom viz volt a cipom/zoknim; nem todom hogy ez izzadtsag vagy a lecsorgo viz amit magamra ontogetek a frissitesnel. Es a jobb labamon, a butykomnel le is dorzsolodott a felazott bor, ami eleg kellemetlen volt. Maratonnal majd nagyon ovatosan kell magamra ontogetni a vizet.

Verseny utan sok ismerossel talalkoztam. Tataval, majd Rekaval, kesobb Laza Lacival meg Katival. Aztan Akossal, akivel korbesetaltunk es vegigneztuk a kiallitokat, es sokat beszelgettunk. Kittivel is talalkoztunk, akivel hazafele egyutt bicikliztunk az Orczy terig.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:43:06 21.1 04:53 12.28 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!