zolle futás

2017.08.27 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:38:41

Távolság

10 km

Tempó

03:52 p/km (15.51 km/h)

Edzésleírás

BudapestMan, Rövidtávú OB (1.5 km - 40 km - 10 km);

Kellemessen csalódtam a versenyben. Úszásból a kavicsos kijövetel és a gumiszőnyeg kicsit gáz volt, de a többi rendben volt. A végén szuper kaja pia ellátás és a hidegvizes medencék is szuper ötletek voltak.

 

Az egész versenyen erősnek éreztem magam - jól sikerült a felkészülés.

Az úszás jól ment , talán 1x merengtem el egy kicsit, de utána próbáltam visszatenni magam. A papucsos felfutás a kavicson nem hozott sokat. Sőt! Megeállni, felvenni, és egyszer elfordult a lábamon,akkor is  meg kellett állnom .. szóval kb. ua. volt. A zacskós depózás miatt gondoltam, hogy már itt veszek zoknit. Így, vagy úgy, de a depóm elég hosszúra sikeredett a többiekhez képest. :-(

A bringán folyamatos előzésben voltam. Utolértük folyamatosan az előttönk induló lány és a fiatalabb korosztály versenyzőit. Így még talán jó is volt. :-) Boronkayval és egy másik sáccal előzgettük egymást, de nem bolyoztunk. Futásra dpózás gyors volt, csak cipőt kellett húzni. Maróti Vilivel itt futottam össze, tudtam, hogy a futáson Ő már nem lesz gond. ELöttem volt még Kremi, Czigány Robi, Varga Zoli. 

A futás nagyon jól ment. Kremire láthatóan fokozatosan mentem fel, meg is lett a 3. kör elején, de akkor derült ki, hogy még Kindl Gábor is előttem van. Nem láttam sajna mennyire, de már maxon voltam talán nem értem volna be.

Így 20 mp-el maradtam le a dobogóról - legjobb futóidővel. A bringa percre pontosan ua. volt mindenkinek és megint az úszáson mentek el.

Össz idő: 2:11

 

Úszás 27:08

depó 2:22

kerékpár 1:01:49

depó 1:02

futás 38:41

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:38:41 10 03:52 15.51 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

foxmulder képe

foxmulder 2462 napja

Csak a futáson tudtam azonosítani az embereket, nagyon mentél!

janosib képe

janosib 2463 napja

Szép volt Zoli, különösen, hogy Kremit legyőzted, nyugi, lesz még dobogó ;-)

hadzsi képe

hadzsi 2463 napja

Szép! Gratula! Ezek szerint kicsit rá kellene feküdni az úszásra, bár félő, hogy az többet venne el a másik két számtól... A hazatekerésért meg külön tisztelet jár!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!