zolle futás

2017.07.16 Vasárnap, 13:40:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:41:27

Távolság

10 km

Tempó

04:09 p/km (14.48 km/h)

Edzésleírás

Fadd-Dombori TRI - Rövid táv

 

Még 10 perccel a rajt előtt esett az eső. Gondoltam is, hogy a bringára feltett cipőm megtelik vizzel és majd szépen belelépek. :-) Azztán elállt.

Éppen beestem a rajtra, majd a szemüvegem is bepárásodott - megálltam kiöblíteni -, nagyon szarul tájékozódtam és a mezőny is annyira elnyúlt, hogy lábvíz nem nagyon akadt. De legalább a tegnapi verseny fáradságát nem éreztem. :-)

 

Bringa. Ezen a távon nem lehetett bolyozni. Szemre sokan kementek már előttem a bízből és elég erős szél fújt. Az út szerencsére 1km-el arrébb már száraz volt. Nem éreztem magam erősnek, de folyamatosan előzgettem. Az első fordítónál 20.-nak számoltam magam és a végén kb. 10.-ként értem be a depóba. (2-en próbáltak rámtapadni és egy bolyozást láttam az élen :-( ).

 

Futás. Egy nagy hibája volt a pályának - azon kívül, hogy q szél volt - , hogy nem lehetett tudni, hogy hol tartasz. Nem voltak km jelölések.  Így nehéz belőni a tempót; csak futottam. Így, bringa után jó lenne. Majd elkezdtem vizslatni (mert váltó is volt) és számolni a szembejövőket. (Mint kiderült 1 fordító van, ott legalább tudtam, hogy a felénél vagyok). Úgy ítéltem meg, hogy 6. vagyok és csak egy fiatalabb egyéni versenyző van nem sokkal előttem. Na persze, hogy az lett a cél, hogy lenyomjam és abszolút első legyek! :-)

 

De hiába. Az abszolút kategóriát nem díjazták.. De, miért nem?!

 

De ma legalább akasztottak vmit a nyakamba.

Tegnap "csak" egy üveg bort adtak. Nem olyan drága már sztem egy kis érmecske és jólesik, számomra a díjátadás részét képezi, ha az ember nyakába akasztanak vmit.

 

Én 2:19:32-t mértem a végére és első lettem a korosztályomba (is).

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:40:30 10 04:03 14.81 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

torolt_2457 képe

torolt_2457 2496 napja

Hú! Nagyon keményen nyomod! Gratulálok! Persze, aki a csalogánnyal rud kelni, és olyankor is tud edzeni, az meg is érdemli a tiszteletre méltó eredményeket! :-) :-) :-) (mi mindig fogunk akasztani a nyakadba érmet a dobogón. :-) :-) :-))

janosib képe

janosib 2497 napja

Szép volt Zoli, erős két nap ;-)

smarcsu képe

smarcsu 2497 napja

Nagyon nagy gratula, szép hétvégét tudtál magad mögött. Hihetetlen tempókat mész, de ez nekünk ugye csak jó! Azért megbeszélhetjünk hogy legközelebb, ha nem versenyzel kölcsönadod a lábaidat nekem ;)

 

hadzsi képe

hadzsi 2497 napja

Külön-külön sem tudom értelmezni ezeket a tempókat... Mivel nem csak a kerékpár a durva, azt kell gondolnom, hogy a lábadban van valami mechanika... Gratula, mindkét naphoz!

foxmulder képe

foxmulder 2497 napja

Jó kis hétvégét tudtál magad mögött. És jó, hogy el tudtak veled menni a lányok is.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!