galagyuri futás

2017.06.11 Vasárnap, 11:29:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:25:26

Távolság

7.11 km

Tempó

03:35 p/km (16.77 km/h)

Edzésleírás

K&H felmaraton. Az ev sprint tavja mar regota. Iden kicsit nehezebben jott ossze a csapat de vegul sikerult es jo erosek is lettunk. Mindenki megkapta a celt tolem, es neki is allt kemenyen! Ez a jo ebben a csapatban, mindenki odateszi magat a tole telheto legjobbat futja!

En nem futottam tempot egy emlekezetes mszigeti gyatra tempofutas ota ami nagyon reg volt es majd bele is serultem es az elmult hetekben csak felig meddig megfutott itamjatekos edzeseim voltak. Igy feltem mit tudok ma. Amugy a heten minden rendben volt meg aluttam is egesz jol. Igaz tegnap Patrik szulinapi bulijaban ittam rose-t rendesen. Reggeli megvolt es ujra bevetettem az uj csodafegyvert, verseny elott 1 oraval vmi kedvenc csokibol 4-5 falat. Ez most is nagyon jol energizalt. Lillaval melegitettunk, 5km-t, utana johetett a polo csere mar ugy izzadtam. Rajt utan Reka kiabalja Lilla jon mogottem...kellett par perc mire rajottem h a mi Lillank. Na menni kell utol ne erjen..:) Tempot nem neztem csak neha pillantottam ra az orara. Akkor mindig jot mutatott es ereztem haladok mert ertem utol szepen a futokat, nem volt esely beallni senki moge, menni kellett. Persze izgultam jon e valami kalapacs... 2km meg egesz jol eltelt majd 3-4 korul esett a legjobban a futas. Itt volt a palya is sima, jo volt nem kanyarogni es godrokbe futni. 4 utan bementunk ismet a liget fai ala. Innen kezdett kemenyedni de igyekeztem nem elengedni. A dombra fel kemeny volt de aztan 5 korul a lejtot meg lehetett futni az uccso 1 km-t pedig lefutottam, itt mar vartam a veget... mint az utobbi evekben most is 3:40-s tempo volt a celom. Orommel konstataltam ennel sokkal jobb lett, igazabol talan a 2.legjobb K&H idom. Remek hir, ennek nagyon orulok. Valszeg megerte a dieta.

A csapat tobbi tagja is remekul futott! Mindenki odatette magat kemenyen. Zolival meg Zozot is kisertuk a koren. Nagyon jol ment! Igy vegul a Sz.Zoli, en, Zsolti, Zozo, Dani, Robi csapat a dobogo 3.fokara lephetett!! Mindossze 100m-t kaptunk a Gepardoktol. Bravo! Nagyon orultem neki.

Km: 3:35,33,32,30, 38,41,35

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:25:29 7.11 03:35 16.74 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

ZeRoberto képe

ZeRoberto 2521 napja

Micsoda űridő tempó ez Gyuri!!! Ősszel ebből sok minden kisülhet, főleg hogy az őszi maratonok jobbak...

zozo.m képe

zozo.m 2523 napja

Köszönöm a lehetőséget! Remekül mentél, annak ellenére, hogy régen gyorsítottál. Mi lenne ha 1x - 1x csinál ilyen edzést is. :) 
Nagy vagy Mester!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!