Kruky10 futás

2017.04.30 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:44:00

Távolság

18.3 km

Tempó

05:41 p/km (10.56 km/h)

Edzésleírás

Az elmúlt 2 hétben alig tudtam futni egy arcüreggyulladás miatt, aminek végüll 7 napos antibitikum"kúra" lett a vége. Csütörtökön fejeztem be, de még akkor sem éreztem túl jól magam. Erősen elgondolkodtam, hogy egyeltalán rajthoz álljak-e az 1 hét múlva esedékes Prága maratonon...Elhatároztam, hogy ha most vasárnap tudok egy jól eső, hosszabbat menni akkor megyek.

Gyurival és Pistivel a szokásos vasárnapi távnak(18,4km) indultunk neki a kicsit csipős reggelen. Kicsivel 7km után azonban nem éreztem, hogy erre a távre én képes leszek, és a tempó sem esett jól,így én visszafordultam. Gondoltam a többiek úgyis utólérnek majd a visszaúton a lassabb tempómmal. Azonban kezdtem egyre jobban érezni magam, és nem is láttam közeledni a társakat mögöttem. Kopival üdvözöltük egymást kicsivel a Zsille előtt, majd a bíztatására kicsit talán még gyorsultam is, ami nagy segítség volt, hogy legyűrjem a mai távot. Remélem Ő is sikerrel veszi majd a"csatáját"!Sok sikert, és mielőbb térj vissza a pályára!Lassan elértem a kiinduló ponthoz, de mivel jól is ment, illetve túl hideg volt hogy megálljak, így elindultam vissza, szembe a srácokkal. Ők is találkoztak régi cimborájukkal, akivel váltottak pár szót, így elég sokat mentem vissza mire újra találkoztunk. Végül habár időben jóval lassabban, de a tervezett távot lefutottam, és talán újra bizakodó lehetek a jövő vasárnappal kapcsolatban. Köszi Srácok!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:44:00 18.3 05:41 10.56 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Deseda95 képe

Deseda95 2589 napja

Andris, elismerésem a mai küzdelmedért. Legyél makacs, kitartó. Csatlakozva Kopihoz, én is a nagyatádi intelmet ismétlem: Nem szabad egyetlen frissítő pontot kihagyni. Képes vagy rá, meg lesz! Hajrá Andris!!!

kopi60 képe

kopi60 2589 napja

meglesz az csak fejben legyél nagyon erős..frissiteni frissiteni..nem győzöm mondani..és táplálkozni is..fizikális képes vagy rá..figyelni a pulzust a tempót..és ne számold a km..et...majd  vége lesz...hajrá.!!!!Köszi a biztatást..

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!