Wierchen futás

2017.02.26 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:45:35

Távolság

10.8 km Szint: 135 m

Tempó

04:13 p/km (14.22 km/h)

Pulzus

Átlag
181
Minimum
0
Maximum
186

Edzésleírás

III. Úri 10km
Erősen gondolkoztam rajta, hogy induljak-e egyáltalán. Héten beteg voltam és csütörtök pénteken otthon feküdtem. Szombaton már tűrhetően éreztem magam úgyhogy elmentünk Úriba már csak a pólóért  is. :)
Kimondottan jó idő volt. Helyezkedés nem volt a legjobb, második sorba állta be, de simán bevállalhattam volna az elsőt is. Startnál át kellett gázolni 1-2 emberen, akik túl magabiztosan álltak be az első sorba.
Az első egyenest egyből egy emelkedő követi, kimondottan jól ment ez az emelkedő, még jól is esett. Igyekeztem a többiekre nem figyelni és beállni a saját tempómra. Egy kisebb csapat szépen egyenletesen szakadt el tőlem.  5 km 20:21, egészen erős kezdés. Fordulóhoz közeledne elkezdtem számolni, hogy mennyien jönnek velem szembe. Szerencsémre 2-nél tovább nem is kellett számolnom. Visszafelé kimondottan jó volt, hogy a szinte mindenki szurkolt, de ettől sem sikerült gyorsulni, kezdtem elfogyni igencsak. 7 km-nél behoztak ketten. Itt erősen gondolkoztam rajta, hogy visszaveszek a tempóból és bekocogok szépen, de megerőltettem magam és próbáltam tartani a tempómat.  Ezen a szakaszon már nem jöttek futók szembe, így az inger is kevés volt, de sikerült bevonszolnom magam a faluba. A célegyenesnél konstatáltam, hogy igencsak közel van hozzám a következő versenyző, úgyhogy maradék erőmet összekaparva a végét még megnyomtam, hogy az 5. hely legalább legyen meg. Ezzel a kategória 2. helyet is sikerült megcsípni.
Kihajtottam magam rendesen, pulzusom szokatlan magasságokban járt. A tavalyinál így is fél perccel mentem lassabbat. Hát remélem ez szezonra azért fog javulni.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:45:35 10.8 04:13 14.22 135 0 186 181
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

bettina7 képe

bettina7 2623 napja

Látva a múltheti állapotodat,igencsak szép futásvolt :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!