galagyuri futás

2016.11.20 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:20:51

Távolság

21.23 km

Tempó

03:48 p/km (15.76 km/h)

Edzésleírás

Balaton félmaraton szezonzáró. Jó sűrű egy nap lett... Ott kezdődött, hogy elég félresikerült a felvezető hét, erős hátfájás és tegnap reggeltől torokfájás, igy már nem hiányzott a versenyzés. Persze azt tudtam, h szuper csapat lesz, csak hogy megyek majd velük.. A bemelegítést Pityivel kicsit elszámoltuk, igy 1p 5 másodperccel a rajt előtt álltunk be... Szerencsmre reggelre a hátam nagyon sokat javult, igy tudtam menni a többiekkel. Első km-ben Pityivel mentünk, Dani, Lilla előttünk, Robi 3 lépéssel mögöttünk. Cél volt, hogy tudjak menni velük. 1,5km-nél értük utol Danit, aki a gyors kezdés után kicsit visszabb vett, igy hamar előre kerültem. Pityi is okosan futott. Én meg nem akartam vezetni, igy igyekeztem felfutni az előttem futo bolyra, ahol Peyer Zoli, Simona, Laluska Zsuzsi is voltak. Tudtam ők erősek, az nem lehet rossz boly. Igy kicsit beleváltottam és kb 2km-nél már azon a bolyon voltam. Fiúk kicsit hátrébb. Eleinte még hátul, aztán egyre többet mentem elől. Volt még 2 másik nagyon jó mozgású srác is. Az egyik ha beálltam mögé nem engedte, azonnal kiment szélre. Vezettem is egész sokat 3-7km között. Aztán egy fordítónál láttam Pityiék jönnek mögöttünk, igy igyekeztem pihenni, ha majd jönnek legyen erő.. Nem ment rosszul a futás, de hiányzott még egy fokozat...ami Ljubljanaban megvolt. Na eltelt az első kör és főleg Simonával szépen váltottuk egymást. Közben Kuti Andris is felfutott, hízott a boly szépen. Igazából ismét nagyon klassz verseny lett. Én igyekeztem nyélen menni de nem maxra. Ahol nagy szurkolás volt ott mindig könnyebben ment, jöttek kisebb holtpontok. Az első kör után talán picit visszább akartam venni mert fáradtam, de itt már a többiek nem akartak vezetni, igy főként én mentem elől. Egyenletes 3:50 körül. Láttam közben megjött ránk DrDani is. Na gondoltam visszamegyek a bolyba piheni, de Ő nagyon okosan ment is tovább. 3:40-t mutatott az óra... Próbáltam tenni rá a kereket. Sajnos nem ment sokáig, max 500m-ig, hiányzott az a fokozat, igy leérve a balatonpartra elengedtem. Igyekeztem tartani vmi jó tempót, de rendszerint itt van a holtpont, pláne a fűvön. Itt utolért újra Simona és Zoli. A boly szétesett. Vissza a betonra hárman maradtunk, ők itt kezdtek erősíteni, én pedig kapazskodtam rájuk. Még 3km...Nem volt könnyű, de ragadtam kettőjükre mégnem jött az utolsó km. Itt Simona még gyorsított, sztem 3:30-40 között mentünk. Gondoltam minden méter ajándék de csak nem szakadtam le. Már hárman mentünk egymás mellett. 200-al a vége előtt gondoltam elengedem őkt mégiscsak ők a nyertesek majd aztán láttam sprintelni kell, h 21-en belül legyen igy még egy sprintet kivágtam. Elfáradtam azért, bár utánna a combjaim teljesen rendben vannak. Na a hátam total beallt, seta is alig ment.

Ezzel vége a 16-s szezonnak. Ma is egy nagyon jó verseny volt ha az eredménnyel nem is vagyok kiegyezve. 2 hete még sokkal jobbat akartam, tegnap meg ezt se gondoltam. Nem voltak nagy eredmények, de panaszra sincs ok. Jó állapotban vagyok alapvetően. Kell pár hét laza aztán megyünk előre!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:20:51 21.23 03:48 15.76 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

hidemano0o képe

hidemano0o 2725 napja

Mindig volt/van/lesz valami,  na de a következő év!!! :D Köszi a sok vezetést :) Illetve grat :)

zozo.m képe

zozo.m 2726 napja

érzetre hasonlót mentünk.  nagyon egyezett amit írtál, akár én is írhattam volna csak a neveket kellett volna megváltoztatni. :)

running Laca képe

running Laca 2726 napja

Gratulálok! Jövőre jobb lesz! /bár minden év végén ezt mondjuk!/

korpaZASZ képe

korpaZASZ 2726 napja

Gratulálok az egész évedhez (is), Gyuri!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!