galagyuri futás

2016.10.30 Vasárnap, 10:32:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:20:41

Távolság

21.26 km

Tempó

03:48 p/km (15.81 km/h)

Edzésleírás

Ljubljanana felmaraton: 4-en utaztunk, Lilla, Dani, Pintyo es en. Mindenki eros futasra keszult. Pityinek az utolso 2 hetben elojott a terde, en pedig szerdan benyeltem egy bolcsis virust ismet ami kicsinalta a gyomrom. Igy komoly remenyek elszalltak.Eleg messze tudtunk parkolni, onnan mar versenyszerelesben kocogtunk a rajthoz. Ott annyian voltak h sehova nem tudtunk beallni...teljesen televolt a zona raadasul nem akartak minketbeengedni a hozzatartozok, veszekedni meg nem volt kedvem igy eleg hatra kerultunk. Szet is szakadtunk en Pintyovel maradtam. Rajt utan kb 1 percig alig mozdultunk majd kb 6:30-ban joggoltunk at a rajton...szep! Pityi itt viccesen megjegyezte: ez mar a verseny?! Na itt kicsit leengedtek a rolot...nem ezert utaztam h joggoljak igy a kovetkezo 200m-en nem a legszebb modon csinaltam helyet magamnak 2 kezzel... Kb 1kmtol lehetett futni, az elso ezer 4 percen kivul es a vernyomasom az egekbe...de innentol cikazva mar futni is lehetett es a 2.km mar 3:45. Sehol a tobbiek, annyit sejtettem csak h Lillaek elottem vannak. Igy hajtottam legalabb ot utolerjem, bar nem tudtam milyen elonye lehet. Jol ment a futas es gyors is voltam. Elengedtem minden celt es igyekeztem erosen futni es elvezni a versenyt. Amugy szuper volt a palya, a szurkolas es az ido is es a futas is jobban ment mint vartam. 3:45 korul vegig. Aztan 8-nal utolertem Lillat aki szinten 3:50-55 kozott haladt. Nagyon kuzdeni nem ereztem az akaratot igy inkabb vele mentem. Kicsit bealltam ele. Mindig voltak korulottunk, szepen lassan elozgettunk de szinte sehol nem volt ures resz, kulonbozo bolyok alakultak folyamatosan. Eleg jolesett a futas, ez a cc 9km konnyen ment. El is hataroztam h 15-nel belevaltok. Aztan ott meg segitettem a frissitonel igy lett 16 ahol meg lejto jott amit nem akartam megfutni nagyon. Igy epp 17 utan jott egynagy kanyar, hatraneztem hathajon Pityi, akit regotavartam hatulrol megerkezni, mint kesobb kiderult hiaba. Aztan itt belevaltottam, 4km volt hatra, gondoltam ezt mar kibirom. Erezhetien sikerult gyorsulni, jott is egy km 3:38-ra. Utolertem egy ujabb nagyobb bolyt, ahol meg volt 1-2 erosebb futo, 20km-nel egy sraccal mentem, az egyetlennel aki menet kozben megeleozott. Gondoltam vele csak birom az utolso kilit, erzesre faradtam, nem volt sok lelkierom kuzdeni mikoris a tavolban elol feltunt Dani... Tudtam uzolerni eselytelen de faraghatok a hatranyon. A masik sracot pikk pakk leraztam. 3:25-t mutatott az ora es a celig ki se engedtem. Eleg jo allapotban ertem be a celba. Osszessegeben elegedett vagyok. Bar jobbat akartam mikor neveztem a korulmenyeket figyelembe veve nagyon biztato futas. Az eleje es a vege jo gyors is, a kozepe se lassu, volt benne tartalek. De ha az idot nem nezzuk legalabb egy verseny amit a rajtot nem szamitva elveztem is. A gyomrom eleg rossz volt elotte, utana de futas kozben azt mondom nem zavart. Klassz elmeny volt, megerte eljonni. Ez egy jo palya!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:20:41 21.26 03:48 15.81 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

zozo.m képe

zozo.m 2743 napja

a héten átélt vírusok segítségével is odakentél a többieknek. fejben nagyon erős vagy! 
Köszönöm! hogy eljöttetek. Siófokra pedig megbeszéltük a tervet. 

Jövő héten viszont valamikor futhanánk egyet. 

galavicsa képe

galavicsa 2744 napja

Gratulálok, szuper lehetett ott futni!

ZeRoberto képe

ZeRoberto 2745 napja

Volt részed kalandban ezen a versenyen, ahhoz képest az idő baromi jó, siófokon pedig még jobb lesz!

Danny képe

Danny 2746 napja

Itt futottam 2 évvel ez előtt csak sajnos már betegen álltam rajthoz, így lett 1:25. De amúgy nagyon klassz a pálya szeintem is. 

running Laca képe

running Laca 2746 napja

Gratulálok! Jó lene már egy verseny ahol minden klappól

korpaZASZ képe

korpaZASZ 2747 napja

...futáros :)

korpaZASZ képe

korpaZASZ 2747 napja

Gratulálok, láttalak amikor megeloztel, csak nem gondoltam hogy Te vagy mert nem a megszokott élménygitáros pólóban voltál, talán mintha szürke lett volna. Jó kis éved van!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!