foxmulder futás

2016.09.18 Vasárnap, 08:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:57:00

Távolság

15 km

Tempó

07:48 p/km (7.69 km/h)

Edzésleírás

A BB 24-ről lemaradtunk, helyette két órás szülinapos kocogás részben a Borvidék félmaraton útjain (Kilátó, Csacska szurdik, Ivánvölgy, Porkolábvölgy, Gyűszűvölgy, végig a zsírúj aszfaltot kapott Sárköz utcán, majd vissza az Aliscán)

A késő szüret szaga lengte be az egész környéket. Mézédes lopott fügék, bágyadt késő nyári napsütés ... az idillt csak egy rövid időre tudta beárnyékolni egy acsarkodó (kóbor?) kutya, aki minduntalan szét akart tépni minket, ami nem csak felnőttre, de főleg a kölökre nézve nem egészséges állapot... Szóval gáz volt, de mondjuk a gyerek rá sem hederített, ellenben velem, aki majdnem lefostam a bokámat, hogy most akkor mi lesz, nem kutyaeledelnek neveltük a kiscsávót egy éven keresztül. Végül kölcsönös ugatás-üvöltés végén megegyeztünk egy döntetlenben, és az lett, hogy a gyerek megtanulta, melyik az a növény, aminek a kis bogyóiból préselt lé még a nagy felnőtteket is le tudja dönteni a lábáról.

Az gyerkőc legalább egy órát aludt, de aztán magától (nem megállás, zöttyenés, zaj hatására) felébredt, úgyhogy az utolsó három kilométert meghúztam, és szerencsém volt, mert nem alakult ki a hiszti.

Az elmúlt idők legjobb futása volt. A távot csak becsültem.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:57:00 15 07:48 7.69 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

foxmulder képe

foxmulder 2823 napja

Szerintem simán meginná. Köszi az ötletet :-)

hadzsi képe

hadzsi 2823 napja

Tomi, lassan bevallhatnád, hogy a gyerkőcöt direkt az életre neveled! kutyatámadás, boltrablás, csajok nézegetése, van itt minden! Sört még azért ne adj neki! :-)

janosib képe

janosib 2824 napja

Igazi kaland nélkül nem futás a futás :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!