galagyuri futás

2016.09.11 Vasárnap, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:24:28

Távolság

21.39 km

Tempó

03:57 p/km (15.19 km/h)

Edzésleírás

Wizzair felmaraton. Az ev egyik nagy versenye es most is az volt. Mindenki jott, aki szamit. Sokat edzettem iden, de az előző edzések alapján nem voltam magabiztos egyaltalan. Sot, mivel foleg a meleg nem ment iden plane feltem mi lesz. A rajtnal sikerult osszeallni, Robi, Pintyo, Zoli, Krisz, CsTomi, Shreki...mindenki egyutt indult es Daniek is ott voltak kicsit elorebb. Azt terveztem 4:00 korul megyek majd kicsit. Rajt utan aztan Pintyo kicsit leszakadt en meg lattam Robi, Zoli, Dani boj osszeall es felfutottam rajuk. Azaz inkabb csak konnyen ment a futas es utolertem oket. Jol ment az Andrassyn nagyon, ennek örültem, igaz tul gyors lett, 3:40 az első km. Aztán Dani is lemaradt és 3-an maradtunk, nagyon mentünk, értük utol a futókat. Nekem itt jól ment a futás. 4km után viszontkicsit visszabb vettem igy a Lanchidra fel elmentek Robiek es egy nagyobb női bolyban találtam magam. Itt a fiuk kicsit elmentek, kb 50m-re majd otthagytam a női csapatot, és üldözöbe vettem a srácokat. Azért itt már nagyon meleg volt és most jött a rakpart. Szinte egyedül. Mentem a srácok után, de közben tartalékolni is szerettem volna. Robiek is szetszakadtak es 10 előtt kicsivel utolértem. Zoli picit meglépett. A 10-es részidőnk sokkal jobb mint az előző edzések rosszul sikerült iramfutásai, 38:08 (3:48) lett. Itt kezdtem megzuhanni, ill. meg 1 km ment 11-ig ami 4:00 alatt volt de aztan hirtelen jott a kalapacs, eddig mar nagyon sokat izzadtam es elfogyott a lendulet. Robival mentunk egyutt, ő kicsit erősebb volt itt, de kezdtek utolérni minket futók, 12 után már 4:05 körül mentünk csak. Amilyen klassz volt az elején olyan rossz volt már itt. Hirtelen megjött Pityi is, jóval gyorsabb volt nálunk. Összeálltunk 1-2km-re de ő erős volt, ment szépen. Először Robi majd én szakadtam le róla. Itt cc 14-15 korul voltam es hatarozottan nagyon rosszul esett. Zoli sokaig kb 50m-el ment előttünk de itt Ő is és Pintyő hirtelen eltüntek. Jött a Bajcsy, Ferdinánd híd, Westend kanyar végig végig már csak szenvedés. A westend után ütött hátba Dani, vele is probáltam kicsit menni de max 150-200mt tudtam. Nem volt erő már bennem pedig 4perc felett mentem jóval. Robi 1x feljött de aztán megint leszakadt. Küzdöttünk mind2en magunkkal. Szépen elfutottuk ahogy kell. Nagy nehezen közeledtünk a végéhez, minden frissitőnél 2 pohár a fejre, 1-ből ittam egy keveset. A Hősök terénél kapott el Lilla is. Itt már max 500m volt, nagyon elkészülve. Az utolsó 250m-én azért még ami maradt azt beletettem és jött egy sprint majd célbaérés. Beérve nagyon kivoltam, kellett 1 perc mire helyrejöttem. Több nem maradt ma bent. Jól elfutottam, de nem bánom, igy valszeg jobban örülök az első 10kmnek mintha kicsit biztonságibb futással jobb 1 perccel. Nagyon jó futás volt, nagyon jó verseny. Szuper volt a többiekkel, ki milyen taktikát választott. Innen megyünk tovább...

Köszönöm a sok szurkolást, nagyon jó volt!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:24:28 21.39 03:57 15.19 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

korpaZASZ képe

korpaZASZ 2792 napja

Gratulálok, az elfutás és a meleg mindig kritikus tényező, de tudjuk jól, hogy sokszor a határon kell lavíroznunk :)

Atomic22 képe

Atomic22 2793 napja

Gratulálok! Komoly "maradt" a tempód így is, jó mindig olvasni, látni hogy miként kell küzdeni!

bejcsi képe

bejcsi 2794 napja

Gratulálok! Én is sajnálom h. nem találkoztunk, de remélem sikerül kialakítanom újra a dolgaimat Pesten, és újra edzhetek Veletek!! 

ZeRoberto képe

ZeRoberto 2795 napja

Valahogy én is hasonlóan éltem meg ezt a versenyt...beleszőtted a gondolataimat is, honnan tudtad hogy hasonló küzdelem zajlott bennem is? :-)

Harcos vagy a legjobbik fajtából:-) Megyünk tovább...

Pityipintyo képe

Pityipintyo 2795 napja

Tök jó leírtad átjönnek nagyon a fokozatok. Szerintem óriásit küzdődtél Főleg a második részen. Szerintem itt is kijön lelki erőd, hogy soha nem adod fel:)))) Nagyon sokszor ezért nem merem feladni:))))

zozo.m képe

zozo.m 2796 napja

Nekem Pintyő módszere jobban tetszik. ;) 
Lesz jobb is. Néha persze futni kellene a melegben, hogy jobban bírjad. EGS! 

Köszönöm! Sok érdemed van benne.

kiscsoki képe

kiscsoki 2796 napja

Zsír! Gratula! Nem maradt benn semmi! Ahogy tanítod! :-D

RemAti képe

RemAti 2797 napja

Gratulálok! Lassan a BSI 2-3 héttel hátrabb tolhatja az időpontot.

Lillus képe

Lillus 2797 napja

Gratula Gyuri! :) Jó volt olvasni a beszámolód, szeretem az örökös pozitív hozzáállásod! :) Hűvösebb időben kijön a lépés...;)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!