galagyuri futás

2016.05.28 Szombat, 20:25:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:15:21

Távolság

31 km

Tempó

04:22 p/km (13.74 km/h)

Edzésleírás

Ub: Zanka-Badacsonytordemic. Na az ugy kezdodott, h Dorgicsen lerobbant a csapatbusz, mikor mar elindult a futonk... Azt talaltuk ki h en valahogy elorejutok es mivel ugyis 2 orat futok addig a tobbiek inteznek valamit. A futocucc mellett meg vittem egy telefont, legalabb az legyen nalam. 2 stoppal elorementem majd nekiindultam. Hamar felporogtem, nagyon klasszul ment a futas. Huvosebb volt, szep taj, lehetett elozni. Nagyon mentem nehol 4:00 alatt. Kozben sotetedett, nalam se lampa, se penz azt sem tudtam mi lesz csak futottam. Nagyon kalandos volt. 15 korul teljesen ramsotetedett, picit talan lassultan is. Sokat izzadtam ami kezdett leszivni. A tok sotetben tobben kerdeztek h nincs lampam?! A telomat nem akartam erre hasznalni, ki tudja mi jon meg. Aztan 21-nel jott a Varga pinceszet es epp ekkor indult CsTomi, neki volt lampaja es bicajos kiseroje is! Na gondoltam innen vele megyek. A gyomrom ugyis kezdett szar lenni. Innentol kicsit lassabban mentunk de ez is jo nehez lett. Teljesen kiszaradtam. Kozben megjottek a tobbiek, igy a vegen meg kicsit gyorsitottam majd befutas. Jol ment ez az esti, vegig dimbes dombos palya. Elveztem az elso 2/3-t, igaz a vege szenvedos lett. Utanna csak a tobbieknek szurkoltam. Jo hosszu ejszaka lett. Egy darabig eltartott mire a gyomrom helyrejott.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:15:21 31 04:22 13.74 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

ZeRoberto képe

ZeRoberto 2900 napja

Neked nincsenek nehezítő körülmények, bárhol-bármikor képes vagy egy jó versenyre...hiányzik az UB ezután a beszámoló után...

Pityipintyo képe

Pityipintyo 2900 napja

azért 31km egyben jó kis kihívás. Az pedig nem te lettél volna ha valami lápácskával szaladgálsz:) ez egy igazi UB-s sztori:)))

zozo.m képe

zozo.m 2901 napja

szép kis kaland, jó futás, örülnék, ha így menne nekem is a 31 kili, főleg, ha bírnám utána. :) 
egészségedre!

retisonic képe

retisonic 2902 napja

Na, ezek a kalandok hiányoznak az UB-ről. Gratula!

bejcsi képe

bejcsi 2902 napja

Nagyon szuperül futottál! Szurkoltam, ahol csak tudtam! :)

Atomic22 képe

Atomic22 2902 napja

Tiszta kalandtúra. Gratu :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!