galagyuri futás

2016.05.07 Szombat, 14:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:14:19

Távolság

27.68 km

Tempó

04:51 p/km (12.36 km/h)

Edzésleírás

Szekszard felmaraton, 28km. Iden ismet csaladi valtoban indultam, terv szerint azonban lefutom az egeszet. Robi egyeniben ment, igy vele indultunk. Jo meleg lett. Fejben pihent voltam, a labak is rendben viszont a hatam ereztem par napja igy ezen a palyan epp feltettem. Okosan kezdtünk, 4:06-s elso km korul. Aztan jott az első domb. Meleg volt már, nem esett jól a futás egyáltalán. a tempo viszont jó volt. Az első domb teteje felé elhagytam a csapatrajtszámot, igy mire viszamentem érte Robit elvesztettem Jött az első le, jó volt a hátam de nem akartam megfutni. Aztán jött a második emelkedő, ebben már volt combos meredek, de ezt is sikerült végig megfutni. Ennek a tetején már éreztem combügyileg kemény verseny lesz, sajnáltam, h nem edzettem előtte hegyen. Robi kb hol 20 hol 50m-el ment előttem. Gyors le majd jött máris a 3. hegy. Itt több srácra felértem, egész jól ment a fel. Sőt kicsit el is mentem tőlük. Robival is újra együtt voltunk. Aztán a lejtőn megint megkaptam mindenkitől az 50-100m-t igy mindenki visszaelőzött. A 4.emelkedő volt papíron a legnehezebb. Valóban combos volt, ebbe már bele is gyalogoltam, ami nem volt lassabb mintha futnek de sokkal hatékonyabb mert a végén maradt erő. Itt már megvolt a váltó pont sőt nemsokára a 2. váltáshoz értem, ahol KSMSZT is volt. Itt már lassabb volt a frissites, 2 pohar mindig kellett. Jött az 5.hegy, az eddigi legrosszabb mert esni kezdett. Meredek is volt és az út is csúszott, igy itt ismét gyaloglás jött többhelyen.Fent a síkon is csúszitt nagyon. Annyira, hogy estem is egy nagyot. A vállam fájt eléggé de reméltem nagyobb baj nincs. Itt 19km körül voltunk. Itt gondoltam fene az egészbe, érdemes vigyázni. Igy lefelé a hegyről útban a Bodrihoz nagyon lassan jöttem le, itt vagy 3-an el is kaptak. Sebaj. Gondoltam a Bodrinál iszok egy fröccsöt de ott olyan csönd volt és mindenki mondta h nincs már sok h gondoltam a fröccs itt nem a mezőny elejének van kitéve...elszégyeltem magam és mentem tovább. Itt jött gey sik, ezen megint jöttem fel szépen. Nem is volt már sok. Aztán az utolsó hegy. Ebben is volt 2 durva szakasz ahol a séta hatékonyabbnak tűnt. Itt újra együtt mentünk a 21km mezőnnyel, akik közül néhányan nagyon elkészültek. Én is kivoltam, a combom teljesen készen de felérve éreztem még van bennem energia. csak jött egy meredek lejtő amin csak az nem előz meg aki most kezdi a futást igy újra mindenki elment. De utánna egy enyhén lejtős befutó 2-3km, ahol egész jól felpörögtem. Végére elfáradtam, főleg izomzatilag. Jó erős edzőverseny volt. Kicsit a csipőm is éreztem mikor megálltam. Élvezni nehéz közben, de összességében egy szuper verseny. A szervezés sztem profi, lelkes frissitőállomások és sok szurkoló. Beérve megvártuk KSMSZTot és együtt befutottunk. Kis készülés hegyen nem ártott volna és ismét kijött h lejtőn nagyon gyenge vagyok, ott mindenki megver, igaz ma vissza is fogtam ott.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:14:19 27.68 04:51 12.36 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

zozo.m képe

zozo.m 2922 napja

jó kis félmaraton, még anno lett volna kedvem lefutni azóta egyre inkább távolodom tőle. :) 
egészségedre! Azt persze nem részletezted mi volt, miután 3-an is elkaptak :P , de reméljük jól jöttél onnan is ki. 

korpaZASZ képe

korpaZASZ 2923 napja

Gratulálok! Sok "szépet" hallottam erről a versenyről :)

ZeRoberto képe

ZeRoberto 2923 napja

Újra megéltem a versenyt a beszámolód alatt, mi minden belefér a 2 órába:-) Volt itt minden, de ezért szeretjük és visszajövünk!

Pityipintyo képe

Pityipintyo 2923 napja

Vártam nagyon a beszámolót. Tavalyról  komoly emlékeim maradtak. Olvasva idén se lett egyszerűbb és keményen megküzdöttél.Nagyon kiváló eredmény. A LEJTŐ nem barát

szecsady képe

szecsady 2923 napja

Gratula! Ezzel ha egyéniben indulsz, TOP10 lett volna! :) ÉS mi van, ha még edzettél is volna rá ? :)

Shrek képe

Shrek 2923 napja

Ahol már te is belegyalogolsz ... :-) ... Grat!

retisonic képe

retisonic 2924 napja

Nem hoztad meg a kedvem ehhez a versenyhez.:) Gratula!

Lillus képe

Lillus 2924 napja

Gratula Gyuri! Nagyon kemény verseny lehetett, le a kalappal!! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!