galagyuri futás

2016.04.24 Vasárnap, 09:45:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:23:19

Távolság

21.81 km

Tempó

03:49 p/km (15.71 km/h)

Edzésleírás

Obuda Felmaraton. Az egyik kedvenc versenyem. Előzetesen szerettm volna erősen de okosan megfutni. Reggel olyan idő volt, h néztem elhalasztják-e... esett és nagyon erős szél volt. Már korán kiértem, mert én lőttem el a 7km rajtját, majd 1 óra a kocsiban..kicsit melegítettem csak. Nagyon frissnek éreztem a lábaim. Szuper jók voltak, rég voltak ilyen jók rajtnál. Rajt után páran gyorsan elmentek, én Urbán Zsoltival eredtem utánnuk. Az első kör vége előtt értünk utól egy kb 10 éves kis KSI-s srácot... Egy másik fiú azonban jól elhúzott...Balázsi Dávid volt. A kör végén a speekerek nagy hanggal kiabálták a tutit..:o) Jól ment az első kör, tényleg lazák voltak a lábaim. Zsoltival egymás mellett. A második is klasszul eltelt, azért éreztem lassan fáradok. Közben Dávid előnye állandósult, kb 200m lehetett. Zsolti kezdte fokozni a tempót. Lassan jöttünk fel. A spekerek még inkább kiabálták a tutit. Láss csodát a 4. kör után utolértük Dávidot. Azt hittem elfáradt, de mikor gyorsan beszélgetésbe elegyedett velünk már tudtam h nem vagyunk egy kategória. Mindegy mentünk tovább. Itt már nem ment jól a futás, eléggé beálltak a combjaim. Nagy küzdelem volt h fent maradjak a többieken. Az utolsó körre 3-an érkeztünk együtt, sztem nem volt még ilyen "szoros" az Óbuda fm. A spekerek extázisban. Mi kevésbé, én eléggé a végét jártam. Dávid itt beleváltott, Ő lelépett. Zsoltival ketten maradtunk. Azt hittem több van benne, de ő se fokozta a tempót. Kiváncsi voltam lesz-e hajrá , de végül el sem döntöttük ki ér be hamarabb. Együtt futottunk át a célon. A végén valahogy őt tették előre. Klassz futás volt, ismét messze nem optimális körülmények között. Az eredmény nem rossz. Sajnos nem vagyok elég gyors, de ma erősen versenyeztem h mindig mentem a srácokkal mikor valaki beleváltott. Nagyon jó verseny volt ma is..

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:23:19 21.81 03:49 15.71 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Atomic22 képe

Atomic22 2937 napja

Gratulálok! Komoly, igazi verseny volt. Sajnálom,h a "hazai" pályán nem voltam ott :)

ZeRoberto képe

ZeRoberto 2937 napja

Azta micsoda verseny lehetett!!! nem számított nektek semmilyen hátráltató körülmény. Itt nem is az idő, sokkal inkább a jó verseny votl a fontos, és az hogy jó formában vagy. Gratulálok Mester!

zozo.m képe

zozo.m 2937 napja

Ketten voltatok Zsoltival. Valamelyik sarkon el kellett volna takarítani a srácot. :P  gyenge poént félre téve! Nagyok vagytok mind a ketten! Gratulálok!

retisonic képe

retisonic 2937 napja

Gratula, Gyuri! Fasza lehetett. Látom a táv idén is több volt.

korpaZASZ képe

korpaZASZ 2937 napja

Gratulálok és a beszámoló is odab.sz, átélhető volt minden métere a versenynek :))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!