galagyuri futás

2016.04.03 Vasárnap, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:02:01

Távolság

30.01 km

Tempó

04:04 p/km (14.76 km/h)

Edzésleírás

Velencei to futas. Nem tudtam mit birok majd plane a tegnapi edzes utan. Jo bulinak szantam. Jott Dani is es ő 4p-st tervezett igy terv szerint vele megyek ameddig birom. Jott az egesz csalad, epp rajtra erkeztunk. Szerencsere nem esett olyan rosszul a hideg rajt. Par km utan elment egy harmas mezony es mi is 3 maradrunk Dani, KGergővel. Egész jól esett a tempó ami épp 4 alatt volt. Meleg lett ami szivott azert, raadasul az első frissitest elvetettem. 10ig ment klasszul bar friss azert nem voltam. Ott egy frissitonel kicsit szetszakadtunk, iparkodni kellett h felfussunk egymasra raadasul jott a domb. Jol ment, vezettem egesz sokat. A domb utan aztan kezdtek jonni a holtpontok. A bal talpam alatt volt egy kis kő az elejétől ami egyre inkább zavart. Közben pár km-re felfutottunk az élmezőnyre is. Nagyon kellettek a frissitok, ittunk mindenhol rendesen. Dani és Gergő tolták nagyon kemenyen. 22-nél fordultunk az utolsó 6km-es egyenesre. Itt ismét elég nehéz volt már, nem volt sok erőm tartani se a tempót pedig kicsit gyorsultunk is. Szépen elengedtem a fiúkat. Innen a végéig könnyebben, olyan 4:05 körül. A végén vidáman értem azert be, összekaptam maga. Aztán még 1,7km levezetés. Fantasztikus jó futás volt. Éreztem, h nem fogom birni végig, valszeg fejben sem, de nagyon jó volt a fiúkkal tolni! Ők pedig hatalmasat futottak. A tókőr : 28.29, 1:53:52 (4:01). Szuper edzés, nagyon erős hétvége.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:02:01 30.01 04:04 14.76 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Pajci képe

Pajci 2957 napja

AztaKÚtyamegamacskafarka!!! GRATULÁLOK!!! Borzasztóan erős vagy. Egyszer kipróbálnám ezt is. de elég ciki lenne lemaradni...

ZeRoberto képe

ZeRoberto 2958 napja

Jó verseny lehetett, hogy tudsz egy ilyen szombat után egy ilyen tempót tolni? Parádé...jó lett volna ennek is a részese lenni:-)

korpaZASZ képe

korpaZASZ 2958 napja

Nagyon szép, gratulálok!

kardosdr képe

kardosdr 2958 napja

Azt szoktam mondani hogy a futás egyéni sport, de ez igazi csapatmunka volt! Meg lesz az eredménye a következő versenyeken!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!