galagyuri futás

2016.01.05 Kedd, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:55:00

Távolság

11 km

Tempó

05:00 p/km (12.00 km/h)

Edzésleírás

EF edzes a szigeten. Lillaval futottam ki a szigetre, elso EF edzese... Aztan konnyu bemelegites 2km majd 1 kor 6/3 lampas edzes. Hatalmas csapat gyult ossze. Szamban es minőségben is:o) Nekem tegnap reggel óta ramaty a térdem, ilyen rossz még tán nem is volt. Igy eldöntöttem h elengedem ezt a hetet már ami km-t illeti. A mai edzést is csak lazán terveztem. Nos a bemelegítés még ay volt de a rajt után nagyon jól mentek a lábaim, jól esett tolni kicsit. 2 napja elég jól kajálok, könnyűnek is éreztem magam igy mentem a fiúkkal, Joci, Gábor és Robi. Néha még előre is merészkedtem. Kellemesen fáradtam el a végére. Érdekes, h közben a térdem teljesen tünetmentes de sztem holnap megint rottyon lesz:o( Az oram teljesen bekrepalt, igy ma semmit nem mert, minden csak sacc... Gabor 20:11-t mondott a korre. Nem tul acelos, pedig a gyors az gyors volt de ezek szerint a lassut eljoggoltuk. Most utana egesz jo a terdem de h milyen lesz reggel es mikor futok legkozelebb azt nem tudom. Talan holnap...talan 2 nap pihi jon.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:55:00 11 05:00 12.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

ZeRoberto képe

ZeRoberto 3046 napja

Gyuri semmi sem látszott a térdproblémákból! Szélvész voltál, a szélárnyékban alig bírtuk! Remélem nem gáz a lábad és holnap tudsz futni!

running Laca képe

running Laca 3046 napja

Vegyél már egy igazi futó órát! /garmin 620/!

zozo.m képe

zozo.m 3046 napja

Te is mondtad, hogy nem az a lényeg mennyire gyors, a lényeg, hogy a laza tényleg laza legyen! Ahogy látom az lett! Gratula! Jobbulást! 
A többség a másodikra szavazna. A többit meglátjuk. Egy lazább hét belefér, igaz ha a 4hetes (3+1-es) ciklust figyelembe véve, talán nem a legjobbkor jön. 
Hazafelé lenéztem a szigetre, és ott a bejárónál rosszul nézett ki a helyzet, ezért nem mertem menni. Hóban, csak totyogok. 

énténylegnemfázom képe

énténylegnemfázom 3046 napja

Jó sokan voltatok, élmény volt titeket nézni ;)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!