galagyuri futás

2015.09.13 Vasárnap, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:20:52

Távolság

21.5 km

Tempó

03:46 p/km (15.95 km/h)

Edzésleírás

Wizzair Budapest fm. Szoval nagy remenyek nem voltak de szerettem volna 1:20 alatt bejonni. Jo hamar kiertunk vegul es vidam is volt a hangulat. Elotte majd 3km volt a bemelegites, azzal nem volt gond. Siman ment a rajt aztan a nagy tomegbe csupa ismeros kerult mellem. Krisz aztan DrDani, Korpasz. Vegul Krisszel mentem roviden aztan O gyors volt leszakadtam. Folyamatos volt a futosor. Klassz volt a hangulat. Az elso kmek jol is mentek, majdnem lazan. Igyekeztem nem foglalkozni az idovel ami ment is vegig, csak erzesre futottam, hogy nehogy megboruljak mint tavaly. 6km kornyeken volt az elso holtpont. Itt ismet leszakadtam mar vegleg Kriszrol, igyekeztem visszavenni. Ez ment igazabol folyamatosan. Elvezni nem tudtam de nagyon nem is fajt. Teltek a kmek. Vissza Pestre. Mindig igyekeztem beallni vki moge ami sikerult is aztan vagy O vagy en lemaradtunk. A pesti forditonal jo volt latni ki hol van. Utana utolertem Vas Gabit. Beallt mogem. Itt mar nagyon szamoltam a veget. Kicsit kezdett kuzdos lenni, jott is par gyorsabb futo. 20-nal Gabor visszaelozott de jo fej volt mert csak par meterre ment el es integetett menjek. Sok ero mar nem volt a labamba es lattam az idot is amin latszott kar nagyon hajtani. Elfaradtam azert, meleg is lett helyenkent. Ugy erzem valahol melyen azert megvan a sebesseg. Osszessegeben egy 3-as alara ertekelem. Jobb mint tavaly de rosszabb mint a terv es tavasszal a Vivicita. Azert utolag nezve a km-ket nem voltak rosszak, 1-2 csuszott meg 3:50 fole ami sokat levett. Sok okot tudok, igyekszem javutani amin tudok. A csapat nagyon nagy volt plane utana, nagyon jolesett az a sok sok szurkolas!!! Es mivel lett egy PB a csaladban igy boldogsag van! 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:20:52 21.5 03:46 15.95 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

LTimi képe

LTimi 3156 napja

Gratulálok nektek!!! :)

Pajci képe

Pajci 3157 napja

jo voltal, szar volt a palya es nagyon sokat melozol is. Es nem ez az ev versenye sem.

jovore annyit valtoztassunk, hogy fussunk tobbet egyutt. szerintem mindegyikonknek jot tenne. ;)

Gratulalok. 

Pityipintyo képe

Pityipintyo 3158 napja

Gyurek jó nap volt. És ott lévők nagy része neked is köszönheti. Ne felde ez a tempó nem átlagos. S ismerve téged addig nem nyugszol amíg meg nem találod a titkos receptet.mi meg üldözünk téged.:))))

borlali képe

borlali 3159 napja

Gratulálok Gyuri! Amit beleraktál, az valamikor ki is fog jönni! Ha nem itt jött ki, majd kijön egy másik alkalommal!  

szuszu képe

szuszu 3160 napja

Ügyesek vagytok, Gyuri! Szerintem sem olyan rossz ez az eredmény, ráaádsul ez nem is egy jó verseny. Petrának mégegyszer hatalmas gratula a PB-hez. Bárcsak nekem is lenne olyan klassz edéstervem, mint neki!!!!

 

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3160 napja

Gratula Gyuri, az elején elmentél és a végére már nem tudtalak utolérni, pedig ha tudok veled menni, talán húzhattuk volna egymást, csak a végén szakadtam volna le :)

ZeRoberto képe

ZeRoberto 3160 napja

Szeretem a maximalizmusodat, ez visz tovább, és hajtja a csapatodat is:-) Szép a tempó, nagy eredmények jönnek még!!!

toncso képe

toncso 3160 napja

 

   A  03:46-os  tempó, azért  nem olyan  rossz....   SŐT.     Naná,hogy  nagy   Gratula !!!

running Laca képe

running Laca 3160 napja

Gratulálok! Jövőre valamin változtatni kell!! Benned sokkal több van!

ezell képe

ezell 3160 napja

:-) Csatlakozom Shrekhez mindenben! Sajnos mostanában nem követtelek (téged sem) az edzésonlineon, de gondoltam ma rád, hiányoltalak a versenyen, de ezek szerint ott voltál, csak nagy volt a forgatag! Gratulálok azért!

Shrek képe

Shrek 3160 napja

Mindig boldogság van Gyuri! Gratulálok! Jó lett volna legalább pacsizni. Legközelebb ... :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!