galagyuri futás

2015.09.06 Vasárnap, 12:36:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:24:32

Távolság

21.64 km

Tempó

03:54 p/km (15.36 km/h)

Edzésleírás

Obuda felmaraton Osz. Felkeszulesi verseny, az elso regota. A mult heti serules miatt elmaradt. Egesz heten szarul ment a futas igy nagy celok nem voltak. Vegul gyorsabb lett mint terveztem de ez a tempo sokkal nehezebben mint vartam. Mar koran kint voltunk KSMSZt a 7kmn futott. Aztan leadtam Markot, 2.5km bemelegites es rajt. Rajtnal Lacaval indultunk, megbeszeltuk ameddig tudunk egyutt. Hamar elment 3 srac, mi a sajat 3:50-4:00 kozotti temponkban mentunk, elsot en majd Laca es ujra en. Izgalmas volt. Az elso vegere mar vezettunk de egy fiatal srac csak par meterre szakadt le. Jo meleg lett, nekem ez mar sok. A gaton es plane a kanyarban hatalmas szembeszel majd lent hatszel. Izzadtam rendesen ami vitte az energiat is. Az elso kor egesz jol esett plane amire a hetem alapjan szamitottam majd Laca allt elore es picit gyorsultunk. A harmadiknal igyekeztem ezt tartani. A negyedik elejen visszavettem az elso kor tempojara igy Laca szep lassan el is ment. Nem esett jol a futas de tudtam tartani ezt a tempot csak attol feltem megborulok es akkor elkapnak. Az 5.kor elejere lattam vegig tudom vinni a tempot meg ha jol nem is esik es a srac is hatrebb maradt igy az utolso ket kor kuzdelmes volt de felszabadult. Osszessegeben jo verseny volt, elmeny volt a serules utan visszatert Lacaval futni egy darabig es nagyon klassz volt a futas. A formam a befektetett munka ellenere csapnivalo, ez meger egy elemzest de ez van, nem kesergunk. Remelem ez most dob valamin a gyorsasagi allokepessegemen. Vegen dobogo, ami mindig klassz, sajna csalad lekeste. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:24:32 21.64 03:54 15.36 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

running Laca képe

running Laca 3165 napja

Szuper volt! Élveztem a váltott vezetésű futást! Sajnáltam hogy nem együtt szakítottuk át a célszalagot! Gratulálok!!!

Pityipintyo képe

Pityipintyo 3165 napja

Szép volt.Azért ez nagyon jó kis tempó. Egyben dobogó azért az mindig nagy élmény.rendbe jön az a hát és még ennél is jobb leszel.

rodriguez képe

rodriguez 3165 napja

Gratulálok Gyuri!

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3166 napja

Gratula, jó lesz ez, meglátod, hamarosan kijön a forma, ha a hátad is bírni fogja!

toncso képe

toncso 3166 napja

 

    A múlt hét  után ez  igenis jól sikerült.  Nagy  Gratula és  persze,hogy  EGÉSZSÉG !!!

ZeRoberto képe

ZeRoberto 3166 napja

Gratulálok a dobogóhoz, és a versenyhez! 1 héttel ezelőtt ez abszolút nem lett volna reális, így nézd, csoda hogy ezt ma így végigcsináltad!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!