Wierchen futás

2015.07.25 Szombat, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:17:40

Távolság

40.87 km

Tempó

07:46 p/km (7.72 km/h)

Edzésleírás

Futásnak nem nevezném.
Szenvedés és séta.

Második depó szép kényelmes volt, jó hangulatban voltam, bringa percre pontosan olyan lett mint amit akartam. A wc-ben sor állt, szóval gondoltam, inkább majd út közben oldom meg a dolgot, ami utólag nem volt jó döntés toi-toi ilyen melegben nem jó.
Mikor elindultam, a bal lábélem minden lépésnél fájt, gondoltam majd elmúlik ha bemelegedett. AMúgy lábaim szépen pörögtek, pulzusom is szépen alacsonyan. Nincs itt gond minden a tervek szerint.
Első kör után magnézium, mert a depoban éreztem, hogy nem sok kell a görcshöz és jöhetett a második kör. Még ezen is minden rendben pulzus alacsony pörögnek a lábak, ez kell ide.
Beértem a második körről és elfogytam.
fáj a lábam, meleg van kész semmi kedvem az egészhez. Leültem az árnyékba. Mindenki egyből segített, Ákos elkezdett gyúrni, de minden motivációm elszállt. Dávid mondta, hogy legalább kezdjek el sétálni, azzal is haladok. A feladás gondolata természetesen nem fordult meg a fejemben, tudtam, hogy meg tudom csinálni, de az idő már nem érdekelt, már nem élveztem, pedig a korábbi 7 óraban nagyon jó hangulatom volt.
Megvártram, míg Flander Marci beér a célba és nekiálltam gyalogolni.
Néha kicsit belefutottam, ittam a kólát szorgosan, de a gyomrom már megadta magát. 3. kör végére elmúlt a lábfájásom, de jött helyette más. Így eljátszottam az 5. körig amikor Szabó Gyula kicsit emghúzott, hogy menjek már. Meglepően könnyen elfutottam vele a park végéig, ahol útjára engedtem, mert a "stadion befutó" tempó már sok volt.
8. körig maradt a futok sétálok játék. 
A park végén Megjött Dávid, (akkor is pont sétáltam)
Na jó fussuk meg a végét.
4:20-30 ban becsorogtunk a célba.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:17:40 40.87 07:46 7.72 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Lenci képe

Lenci 3231 napja

Gratula!

kincsoo képe

kincsoo 3233 napja

Gratulálok! 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!