CsiriBá futás

2015.03.08 Vasárnap, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:31:30

Távolság

25 km

Tempó

03:40 p/km (16.39 km/h)

Edzésleírás

Pécs-HArkány

Az utóbbi évek legdurvább mezőnye és pofaszele volt idén:-)
Nagy Tomi, Józsa G, Geri, Kedves Roli.......

Úgy álltam oda, hogy ha látok esélyt az 1-6-ba kerülésre, akkor hajlandó vagyok tolni, ha nem, akkor nem....

Könnyen akartam kezdeni, de ez nem igazán jött össze, mert egyből szembesültem a brutál pofaszéllel, és nem akartam egyedül futni. Dani viszont nagyon elemében volt az első emelkedőn, Levi pedig ott futott nem sokkal előttünk. Úgy voltam, hogy ezt az emelkedőt ki kell bírnom Dani mögött, mert aztán a sík-lejtő már simán menni fog. így is történt, de azért elég szarul esett ez a első pár kili (főleg, h nem sikerült rendesen bemelegítenem (végülis csak 8:45-re értünk le...:-).

Innentúl viszont már egy kellemes tempóban mentünk, utolértük Levit, aztán Khoór Bencét, aki nem nagyon erőltette, hogy váltott vezetéssel menjünk, sőt nem is engedett minket előre. Vizsont legalább fogta a szelet:-) Nagy meglepetésre Levi leszakadt, aztán olyan 15 körül Bence is megadta magát. Viszont még nagyobb meglepetésre a nagy emelkedő előtti lejtón Levi eccer csak elviharzott melletünk... Gondoltam, h felfelé Dani is odalép, és így is történt. Itt már látható volt, h egyikünk se fog 1-6-ba kerülni, így én az esélytelenek nyugalmával saját tempóban "felkocogtam" a dombon, és néztem, ahogy Dani és Levi meccsel. Azért nem mondom, hogy nem esett jól, amikor vége lett az emelkedőnek, inenntől már "jóleső" tempóban mentem a célig, és szerencsére a szél sem volt oylan vészes....

Végül egymás után futottunk be a 8-9-10 helyen. Annak örültem, hogy egyáltalán nem fáradtam el, viszont azért a kirobbanó erőt sem éreztem magamban, szóval elég szűk tartományban mozogtam, de azért még azt is el lehet fogadni, hogy egy kicsit fáradt voltam az utóbbi hetek edzési után....:-)

Viszont a nap fémpontya, a fürdő nagyon kircsi volt, Háváj, Dídzsé, Szánsájn:-) Ja, és a hazaút Jucával, Lizával és Ákossal. Olyan gyorsan elment, miközben megvitattuk az élet nagy kérdéseit... Lefelé meg végig aluttam az utat, szóval olyan voltm, mintha egy időkapun keresztül jutottam volna le Pécsre, és vissza Pestre.....:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:31:30 25 03:40 16.39 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Sipi képe

Sipi 3366 napja

Jó kis beszámoló, és gratula a versenyhez!

Gebregab képe

Gebregab 3367 napja

Gratula, jól tetted, h nem hajtottad szét magad!!

Felszerelések