igyalis túra

2015.04.11 Szombat, 06:07:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

08:30:00

Távolság

55 km Szint: 2734 m

Tempó

09:16 p/km (6.47 km/h)

Edzésleírás

Mátrabérc

Nem sikerült senkihez odacsapódni, így végül autóval mentem Gyöngyösig, onnan busszal (18:30) a rajthoz. Sirokon,még a megálló előtt volt egy helyi leszálló,így gyorsan lecuccoltam én is,meg még egy fazon. Látszott, hogy ő is a rajthoz megy, így megvártam és együtt sétáltunk el a rajthoz. Kis csevegés az otthoniakkal. Vacsora az újdonsült ismerőssel, akivel csak a végén mutatkoztunk be,mikor kiderült, hogy mindketten 23.alkalommal állunk rajthoz. :-)

Sátrat vertem, bár erősen gondolkodtam a bivakon, de hidegnek ígérkezett az éjszaka. Az is volt,bár csak a hátsó combomon éreztem. Reggel 5-kor ébresztő, nagyon nem akaródzott kimászni a hálózsákból, így abban ülve reggeliztem (2 szendvics, 1 kistejföl,1 banán és majdnem egy zacskó keksz). A sátor bontásánál döbbentem rá mennyire hideg volt az éjjel, mert nem pára volt a sátron, hanem jégréteg. Mire elpakoltam, teljesen elfagytak az ujjaim. Gondolkodtam, hogy 4 rétegben rajtolok (felül), de tudtam,hogy meleg lesz, így leerőltettem magamról egy réteget és 6-kor beálltam a sor végére a rajtnál.

6:07-kor sikerült elrajtolni. A maradék 3 felső réteg már egy km-en belül soknak bizonyult. Hamar jó idő lett, tűzött a nap, de maradt a 2 réteg,mert itt-ott elég hűvös szél fújt. Kékestetőn még két kis hófolt is volt a síház északi oldalán. Ezzel a kis késéssel intéztem magamnak az elejére egy kis plusz kerülgetni valót, ami az elején erejem teljében még nem okozott gondot de a végén éreztem a talpamon a vízhólyag kezdeményeket.

Kb. fél órája lehettem úton, mikor utolértem Cs Juditot. Kicsit belassítottam, beszélgettünk az idei tervekről. Mivel mondta hogy Fairy nem messze van előttünk, így a nyomába eredtem. Egész a túra végéig ebben a hitben voltam. Egy ideig ez vitt is előre, de ahogy egyre melegebb lett és gyültek a lábamban a km-ek,meg a szint is már csak az hajtott, hogy elérjem a 15:32-es buszt Gyöngyösre. 

Lassan tényleg be kéne fejezni a beszámolót (2015-06-02).

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 55 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

sárkány képe

sárkány 3328 napja

és gondolom elérted :-))

 

Felszerelések

Adidas Response Trail 21M