galagyuri futás

2014.10.11 Szombat, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:07:31

Távolság

42.85 km

Tempó

04:23 p/km (13.71 km/h)

Edzésleírás

Spar Budapest Maraton. Iden nem futottam meg maratont igy egy sikeres teljesites volt a cel. Titkon szerettem volna a budapesti legjobb idomet megdonteni ami 2:48:51. Az edzesek alapjan ha nem is vagyok csucs formaban de azert nem rossz. A rapihenes is jol sikerult, egy kis jobb labfej fajast eltekintve minden ok. Csapatban is futottam, elotte terveztem talan veluk is versenyezhetek.
A rajtnal sok reg latott ismerossel talalkoztam, ott volt Dr Dani, Krisz, KTomi akik hasonlo tempot terveztek az elejere. Relativ elegge bekezdtunk, ora szerint 4 perc alatt. Konnyen ment az eleje, 4p korul. Sok szurkolo volt, iden szerintem tobb mint barmikor. Orultem hogy jol megy ez a tempo, sajnos a nagy meleg miatt nagyon izzadtam. Probaltam sokat inni, legalabb 2 kortyot. 5,10 km-nel meg jol ment. 11.8-nal leadtam Pintyonek a valtot. Ugy bekezdett, hogy eselyem nem volt vele menni. Raadasul itt engedtek el a 30km-t igy jo sok futo kozott talaltam magam. Ereztem hogy sziv le a futas. Gondoltam tartom az elozetes tervet, hogy fm-ig 1:25 korul jussak el es onnan lassitok. Mikor atfutottunk Budara az also rakpartra szinte nyari meleg volt. Probaltunk a falhoz kozel egy 50cmes arnyekot talalni. Volt egy fordito ahol lattam Pintyo nincs is sokkal elottem. Jo felmaraton lett, 1:24 valamennyi. Gondoltam 1:36 csak menni fog egy 3 orahoz... Innen kicsit lassitottam. Mar volt aki itt fallal talalkozott. Remeltem en elkerulom. Vissza Pestre, innen kezdett nehez lenni. Most kellene elvezni pedig... A rakpart nehezen telt. Ereztem hogy kuzdos lesz... Akik szurkoltak egy egy mosolyt probaltam adni cserebe. Felfutottunk ujra az Arpad hidra. Itt mar 4:15-30 kozott ment csak a tempo. Ereztem h baj van. Csak azt szamoltam mi kell a 3 orahoz. Aztan... Epp ahogy fordultunk le a Mszigetre mintha megszedultem volna. Utolag sem tudom valoban megszedultem vagy csak kepzeltem de azonnal belesetaltam. Eletemben eloszor. Maratont adtam mar fel de meg soha nem setaltam futoversenyen. Innen kezdodott az igazi verseny! Ilyenkor mit kell csinalni?? Tudtam hogy feladni nem fogom, en ma be akarok erni! Probaltam minden idotervet elengedni... Nehez!! Igy a domb aljaba leerve ujra futni kezdtem a kovetkezo frissitoig. Ott meg epp fenykepezni akartak, na mondom nem amikor epp setalok. Innen egeszen beindult a futas, fel a Margithidra, le a hidrol. Itt Peti kiabalta hogy kudj majd Dani ert utol es mondott valamit. Gondoltam piszok rosszul nezhetek ki, ettol lettem meg rosszabbul. 37 korul jartam a Parlament mogott mikor behorcsolt a bal combhajlitom. Ujabb megallas, kiszedni a gorcsot es tovabb. Fejben jol voltam de teljesen le voltam szabalyozva. Futni olyan 4:45 korul tudtam, erdekes, korulottem sem futottak sokkal gyorsabban, sot volt akivel igy elozgettuk egymast. A sok viz mar n em esett jol, ettem 2 citromot is. A West End utanig birtam, ott ujra seta. 1 perc.. Innen 40,5km nel ujra gorcs. Sok szurkolo en meg setalok!:) kiabalja innem mar ne setalj...persze csak nem tudok lepni. Aztan a vegeig bekocogok... Hat igy sikerult.
Nem elem meg kudarcnak, ha az elejet lassabban futom ment volna sokkal jobb ido de akkor bennem maradt volna hogy meg se probaltam. Igy egy nagyon jo tapasztalat marad, segiteni fog a jovoben! Futunk tovabb!!
A csapatunk pedig a 6.helyen vegzett!!! Szuper eredmeny.
Koszonom a szurkolast... Nev szerint: na ezt le se tudom irni annyit kaptam!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:07:31 42.85 04:23 13.71 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

16 hozzászólás

zozo.m képe

zozo.m 3494 napja

Időnélküli terv sikerült. :) Sajnálom, hogy jobban nem ment. Örültem amikor pacsiztunk, de nagyon kontrollálnom kellett magamat, nehogy elfussam az elejét, ugyanakkor előtted maradjak. :) Mert ekkor még nem látszott semmi rajtad. 

Nagyon tetszik, ahogy leírtad. Rég olvastam ilyen jót. Köszönöm, hogy egy csapatban lehettünk :)
a többiek minden szépet mondtak, amivel egyetértek én is. 

ezell képe

ezell 3496 napja

Örülök, hogy végigmentél! Grat!

NagyKata képe

NagyKata 3496 napja

Gratulálok Gyuri,hogy végigmentél, hatalmas erő van benned!

LTimi képe

LTimi 3497 napja

Gratulálok a teljesítéshez!

Köszönöm, hogy minden baj ellenére még volt erőd biztatni a Ligetben, pedig láttam, hogy nagyon nem vagy jól (ott már én is nagyon küzdöttem...).

 

Igen, futni kell tovább!!! Hajrá!

rodriguez képe

rodriguez 3497 napja

Gratulálok Gyuri! Nagyon meleg volt tegnap, kemény lehetetett... De nem adtad fel :-)

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3497 napja

A szokásos nagyon átélhető beszámoló, imádom olvasni őket, akkor is amikor 2 43at száguldasz, akkor is, amikor semmi nem sikerül...

Nagyot küzdöttél, rengeteg megpróbáltatással, megcsináltad, ez most ennyi lett, és örülök, hogy "mész tovább" !

galavicsa képe

galavicsa 3497 napja

gratulálok Gyuri, keményen végignyomtad!

toncso képe

toncso 3497 napja

 

  ...Futunk  tovább...    Igen,  igazad  van.     Persze,hogy   GRATULÁLOK  !!!

áki képe

áki 3497 napja

Gratulálok! Nagyon nem volt ideális idő. Újabb tapasztalattal gazdagodtál!

Pierre képe

Pierre 3498 napja

Egészen szürreális élmény volt a mai maraton, a lassú kezdés sem segített sokat a hőháztartásnak, a végén meg vánszorgóversennyé alakult az egész, legalábbis én a környezetemben nem láttam olyat, aki normálisan tudott volna még futni.

Te lefutottad, amihez gratulálok, szerintem egy gyenge időért szenvedni mindig sokkal nehezebb, de én abban hiszek, hogy ez erősít, és nem felesleges.

RemAti képe

RemAti 3498 napja

Gratulálok!

Atomic22 képe

Atomic22 3498 napja

Gratulálok! Le a kalappal, órási küzdő vagy!

bejcsi képe

bejcsi 3498 napja

Nagyon erős vagy!Végigcsináltad! A mai nem a PB-k napja volt , és nagyon meleg is volt! Gratulálok! 

szuszu képe

szuszu 3498 napja

Jaj, még olvasni is szörnyű volt, hát még végigküzdeni! Nagy vagy, Gyuri, hogy nem adtad fel. Legközelebb majd jobban megy. Tényleg baromi meleg volt.

Blue képe

Blue 3498 napja

Gratulálok!

Kemény menet lehetett.

Szedtél be a verseny előtt sótablettát?

retisonic képe

retisonic 3498 napja

Üdv a klubban!:) Nagyot küzdöttél, nagy gratula!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!