eszetomi túra

2014.08.01 Péntek, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

1 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Szokásos pékség séta.

Hétfőn bizonyos okokból elkezdtem a munkát, úgy hogy a főnökömmel megbeszéltük a kímélő munkavégzést ( létra nélkül és minimális lépcsőzés). Ehhez képest már hétfőn ő küldött fel létrázni és szinte egész nap az kellett csinálni. Estére szépen bedagadt a lábam de kedd reggelre szépen vissza is ment. Kedden meló ugyan az és ugyan úgy be is dagadt a lábam már délutánra. Szerda reggelre nem is ment le a duzzanat, majd 10 óra körülre már térdig cipóra dagadt a lábam és felhívtam, hogy bocsi de nem tudok tovább dolgozni mert fájt is rendesen addigra. Csütörtök óta ismét betegállományba vagyok és csak azon szurkolok, hogy valaha használhatóra gyógyul a lábam. Azt hiszem a futásról pedig még egy jó időre (remélem nem végleg) lemondhatok. :(

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 1 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Tündüs képe

Tündüs 3588 napja

Fúú rossz ezt most olvasni, de nem hinném, hogy ki kellene bírni egy ilyen baleset után az egész napos létrázást. Jobbulást!

csabipontkom képe

csabipontkom 3589 napja

Remélem nincs komolyabb probléma! A látrázás már extrém teljesítmény, vigyázz magadra!

RunKa képe

RunKa 3589 napja

Van valami a lábidon közben ? 

Okoskodhatok egy picit ? :-)  Mi lenne ha otthon, délelőttönként lépcsőznél egy kicsit, csak erősítés céljából, vagy csak lépcsőre fellépegetés, nyugiban, okosan, akár kézisúlyzóval, bokavédőben. Aztán pihinap és újra és újra és majd meglátod hogyan alakul.

Jobbulást Tomi !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!