eszetomi túra

2014.06.25 Szerda, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

0.1 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Voltam ma a dokinál kontrollon és azzal kezdte, hogy leszedte a gipszet a lábamról majd közölte, hogy most nem jó a röntgengép ezért holnap jöjjek vissza. Kérdeztem tőle, hogy addig mi lesz a bokámmal? Azt mondja fáslizzam be otthon, ha nincs fáslim akkor vegyek. Mondom neki, a múltkor azt mondta, hogy a munkám miatt bokarögzítőt kell egy ideig hordanom. Erre szól az asszisztensnek, hogy írjon ki egy bokarögzítőt nekem aztán elhajtott a rendelőből és ő is elrohant. Igazából beszélni se tudtam vele a későbbi teendőkről. Mindenféle rögzítés nélkül el „rohantam” a nem messze lévő gyógyászati segédeszközt árusító boltba majd a receptre kiírt bokarögzítőt 6200Ft.-ért megkaptam. Az eladó hölgy nagyon rendes volt és megmutatta, hogy kell felvenni. Ezután bepattantam az autóba és irány haza. A vezetés sokkal jobban ment mint gipszbe. :) Hazaérve egyből a fürdőszobába siettem és tele engedtem a kádat jó forró vízzel és amíg az ki nem hűlt ki se másztam belőle. Szegény sérült lábam úgy szétrázott, hogy tiszta ráncos lett. Utána jól bekentem zsíros krémmel és amint azt beszívta, vissza szereltem a rögzítőmet. Fürdés rég esett ennyire jól. Remélem most már többet mozoghatok és lassan még a „futás” is szóba jöhet. Ezt a rögzítőt kaptam, Otto Bock malleo sprint.

http://gyogyaszati.hu/termekek/gyogyaszati-segedeszkozok/3/bokaortezisek-bokarogzitok-bokaszoritok/25/page=1/otto-bock-malleo-sprint-bokarogzito/1407 

rogzito2

rogzito1

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0.1 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

csabipontkom képe

csabipontkom 3626 napja

Csini cucc, nekem is hasonló volt. :) A gipsz után isteni viselet. Reméljük, hogy az a fránya röntgen megyógyul, és hamarosan Te is. Futni viszont majd ráérsz később is! A séták hosszát (majd intenzivitását) szépen lassan lehet növelni.

RunKa képe

RunKa 3626 napja

Ez egy elég jó márka :) 

Hm... az orvosok, az egészségügy, az ország... nem is szólok semmit. 

Mostantól minden jó úton megy majd, csak okosan terheld azért ! Kíváncsi vagyok majd mit mondanak az rtg-én.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!