dilisuni futás

2014.05.31 Szombat, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

23:32:30

Távolság

212 km

Tempó

06:40 p/km (9.01 km/h)

Edzésleírás

Furcsa az emberi szervezet. Többször elestem és kilátástalan helyzetbe kerültem, de aztán újra és újra felálltam (az a legdurvább ebben az érzésben, hogy fogalmad sincs, hogy mikor jön a feltámadás, de bandukolsz és reménykedsz, aztán történik valami, elkezded és megy...).
Hihetetlen érzés volt ott jó tempóban végigfutni ahol tavaly járni se bírtam, feküdtem az autóban.

Lámpa nélkül botorkáltam fel az ajándék dombra, de mivel már az előző 3 órában se láttam a sötét részeken (Gábor kísérőmmel elvétettük egymást az egyik frissítőnél és nagyjából 4 órán keresztül nem találkoztunk), így teljesen természetesnek találtam. Aztán rámtaláltak és onnan Siófokig minden rendben ment.

Siófokon végleg szétesett a térdem, ki kellett volna állni, de nem tudtam elengedni a 24 órán belüli idővel célbaérést, így 12 kilit jóval 2 óra felett megtéve szépen begyalogoltam. Az a rész értette meg velem, hogy mennyire kicsi és sérülékeny vagyok... és ott kaptam a legtöbb szeretetet, biztatást, odafigyelést, pl. egy doki kipattant a kocsijából, mert látta, hogy milyen állapotban van a lábam és segíteni próbált, elment és hozott valami barna trutyit amivel bekente. Gábor és Dóri lesegítettek a célhoz, ahova boldogan értem be, de félek, hogy sokba került... eltelt egy hét és sajnos 2 szigetkörtől is ugyanolyan sz.r lett a térdem, mint amilyen a versenyen volt. Ez van :(

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
23:32:30 212 06:40 9.01 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 3628 napja

Én itt nem is olvastalak...

Az idő óriási, ahhoz nagyon gratulálok, de persze csak te tudhatod, hogy tényleg megérte-e...

 

Gyógyulj! 

Sárosi Gyula képe

Sárosi Gyula 3628 napja

Zolikám (ha megengeded)!

Nekünk, kettőnknek úgy naggyából együtt kellet volna célbaérnünk az Ub- n. Nem lehettem ott, mert seggfej voltam, nem bírtam magammal a képességeimet, testi adottságaimat messze meghaladó sárvári teljesítményem után. Verseny után ütköztem bele a korláaimba, akkor amikor már nem kellet volna semmi sem mást tennem, mint megadni a leharcolt testemnek járó pihenést. Nem adtam meg, így az kikövetelte magának. Anyira nem tanultam ebből, hogy ha csak rajtam múlik a sérülés dacára is elindultam volna az Ub-n, mivel a verseny hetében már nem fájt az achillesem é futottam is egy picit és mert barom vagyok és függő. Nem a saját józan eszemre halllgattam, hanem a szeretteimére (feleség, barátok).

Fantasztikus két teljesítésen vagy túl bő egy hónapon belül! Szívből gratulálok Zoli!

Nézesd meg a lábad sportorvossal. Szívesen ajánlom azt, akilnél én voltam a Sportkórházban. Ha nem porcleválás, négy hét alatt rendbejössz egy kis kezeléssel, pihentetéssel, majd fokozatos terheléssel. Ha komolyabb a dolog, annál fontosabb, hogy jó kezekbe kerülj mielőbb. Ha majd úgy érzed, hogy már jobb a térded, ne szigetkörözz elsőre!!!!! 2-3 km-rel teszteld magad pár napig, különben visszaesel.

 

  

 

hadzsi képe

hadzsi 3630 napja

Pedig Siófok előtt kicsivel még szépen mozogtál... A fájdalmat sajnálom, az eredményhez, teljesítményhez gratulálok! Gyors felépülést!

runing képe

runing 3631 napja

ZOLI!Gratulálok!!!!...remélem jól döntöttél,és "csak "pihi kell...

A szeretet csodákra képes velünk...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!