RemAti futás

2014.04.23 Szerda, 07:19:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:22:17

Távolság

13.49 km Szint: 176 m

Tempó

06:06 p/km (9.84 km/h)

Edzésleírás

Regenerálós nap. :) A tegnapi core edzés és mivel már napok óta futok a mai igyekeztem minél lazábbra venni. A tegnapi rengeteg eső után gőzőlgő erdő minden olyan mint egy esőerdő és 100% páratartalom fogadott. Még jó, hogy nem vagyok vadász. A vizes erdőben nesztelen "suhanás" a Pap Miska előtt valami mozog. Egy fekete hát. Nem egy tüskés inkább sörtés sonka szerűség. Puff megjelent a falra festett ördög. Vaddisznó az ösvényen és jobbra balra bozót. Stop mi legyen?  Nem kiabálok. Tapsolok. Vaddisznó fejjel előre jobbra a bozótba. Óvatos indulás. Megérte, mert a vaddisznó bozótból ki és át a baloldaliba. Na ezt megúsztok. Később egy fakopáccsal  kukucskálóst játszottam. Szeme szinte emberi volt.  Futás tovább közeleg a vaddisznó szállás megcsúszok lenézek a földre és egy pillanatra többenten nézek valaki mezítláb mozog az erdőben. A napra egyre jobban elő bújik és elgondolkozok egy trikón vagy inkább félmeztelenül. Szóval jó volt. :) Szépen  feltöltödtem.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:22:17 13.49 06:06 9.84 176 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

RemAti képe

RemAti 3702 napja

:) Az biztos. Előbb utóbb, ha így megy meg lesz a szokásos erdei siklóim is.

RemAti képe

RemAti 3702 napja

Hát mit ne mondjak, azért a zabszem megszorult és lelkesen kerestem a kis csíkos hátúakat és közben azt latolgattam, hogy milyen gyorsan tudok futni, ha vannak és a koca meg megindul. Amúgy sport ember vagyok visszafelé is arra jöttem. Hát rákellett jöni, hogy abból az irányból nem sokat látni az ösvényből.

Nem tudom. Nem találkoztam vele.

Huszárlány képe

Huszárlány 3702 napja

Tiszta kalandpark! :-)) Egs!!

RunKa képe

RunKa 3702 napja

De hát húsvét van-volt  vagy mi a szösz ::))) Sonkaszerűség ::))) Hát ez igazán élménydús volt, én besz..tam volna, az fix ijedtemben. 

Ki volt meztéláb ? Képzeld, nálunk az erdőmben is van egy fazon, tavasz-ősz mezté sétál.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!