dilisuni futás

2014.03.23 Vasárnap, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:08:42

Távolság

50.7 km

Tempó

04:54 p/km (12.23 km/h)

Edzésleírás

4-kor ébresztő, 5-kor velvettem Farkast, majd irány Budaörs. Ott átültünk Blue autójába, majd elmentünk a frissítő és sofőr segítőjét, Timit felvenni, aztán irány Füred. Sajnos nem tudtunk aludni a kocsiban, cserébe jó hangulatban, poénkodva telt el az út. Összekészülődés, mosdó, beállás a rajtba.

Megható volt, hogy az összetettben élen állókat egyesével előre szólították. Gratuláltam Áronnak és kérdeztem tőle, hogy ki az a srác, aki mögötte van a második helyen, mondta, hogy egy jó maratonista. Néhány pillanat múlva rajt, majd odaáll mellém a srác és kölcsönösen jó futást kívánunk egymásnak. Fáradtnak, kialvatlannak érzem magam, így egy pillanatra sem fog el a vágy, hogy elinduljak a tovaszáguldókkal, 50 km mindenkor baromi hosszú... nemhogy ilyen állapotban. Jó hír, hogy nincs izomfájdalom, semmim nem görcsöl.
Már az első kilin összeállunk hárman, egy külföldi srác, Vincent, egy maraton+t futó srác (Cser Laci) és én. Többen elhúznak mellettünk, de mi maradunk ennél a 4.40-5.00 közötti tempónál. Beérjük Gyurit (aki a 4 naposon korosztályában második lett), aki szintén csatlakozik a csapathoz, így jóideig négyen megyünk tovább. Azután a két 4 napos srác gyorsít és én csak magas pulzuson tudom követni őket, ezért picit visszább veszek és hagyom hadd menjenek. Néhány kilin keresztül még látom őket, de aztán eltűnnek a szemeim elől és már csak a célban gratulálok nekik :)

Frissítést eléggé elcseszem, mert sajnos Bluetól nagyon eltávolódom, így a frissítője már nem tudja megoldani, hogy nekem is segítsen, így a 3 adag jeges isomból csak egyet tolok le, a frissítőasztalokról próbálom pótolni. Sok időt elfecsérlek ezzel és egyre inkább fejben is elengedem a célt, locsolom a fejem, a ruhám, iszom-eszem mindenfélét.

Aztán beér 2 négynapos német srác, a nagy emelkedőn egyik mondja, hogy ne csüggedjek (úgy emlékeztem, hogy az alján a frissítő és nagyon számítottam rá, de nem volt ott, felköltöztették a dombtetőre). Nem csüggedtem, csak itt nem esett jól a futás, de azért erőt veszek magamon és felfutok a dombra, frissítés, fürdés, majd irány tovább a két némettel. 3-4 km-t együtt megyünk, aztán az egyik gyorsabb tempóra vált, én maradok az addiginál, a másik német viszont leszakad tőlem, így megint egyedül tolom. Ha gyorsítok nem esik jól, de úgy érzem, hogy ebben a tempóban most hosszú ideig el tudnék még futni. Aztán megvan a maraton, a 45. kili is, így a végére egy picit csak gyorsítok, beérem Cser Lacit, majd jöhet a befutó. Nem lett egy acélos idő, de ezzel sem vagyok elégedetlen. Most csak 4. helyre voltam jó, de összetettben növelve előnyömet megtartottam a 3. helyet.

Megvártuk az eredményhirdetést, majd Budaörs, Pest volt az útvonal. Dórival elmentünk vacsizni, majd egy kis netezés és alvás... végre... :)

Jó kis futós hétvége volt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:08:42 50.7 04:54 12.23 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

Kicsi képe

Kicsi 3703 napja

Gratulálok!!!!

felician képe

felician 3705 napja

kösz az ébresztőt :)

bucc képe

bucc 3706 napja

Gratulálok, nagyon szép teljesítmény ilyen kevés pihenővel! Akkor jól éreztem, hogy követnek és sietni kell ma is :)

márkusöcsi képe

márkusöcsi 3706 napja

Csatlakozok az előttem szólóhoz!

Akkor mi a jó idő a második napon? ;)

Erős vagy bitangul!!

mateve képe

mateve 3706 napja

Szerintem meg nagyon szépet mentél! GRATULA!!!!

LTimi képe

LTimi 3707 napja

Gratulálok Zoli!

Jó volt, hogy lejöttetek!!! 

BBalint képe

BBalint 3707 napja

GratGrat!

Levicopter képe

Levicopter 3707 napja

Gratulálok !!! Tényleg jó "kis" hétvége volt :)) !!!

toncso képe

toncso 3707 napja

Teljesen egyetértek, az elöttem  " szólóval "   Szívből gratulálok !!!

Haanchee képe

Haanchee 3707 napja

Gratulálok ehhez a hirtelen felindulásból elkövetett versenyhez, szép eredmény ez így edzésből érkezve úgy, hogy nem volt tervezve ez a verseny, és mások idén a céljaid. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!