dilisuni futás

2014.02.15 Szombat, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:17:50

Távolság

55 km

Tempó

04:41 p/km (12.80 km/h)

Edzésleírás

"Csak még ezt az egyetlen kört éljem túl" - kb. a 3. körtől ez volt a mottóm és a legnagyobb kívánságom. És nem mertem reménykedni benne, hogy végig tudom csinálni. Sokszor elgyengültem, de szerencsére mindig összekaptam magam és valahogy végigment. Az utolsó 2 körben már azért futottam, hogy Bálinttól ne kapjak kört ;)) mindig elő kell rángatni valami motivációt ;)) Aranyos volt Évi, ő meg azt mondta, hogy azért futott a végén, hogy Zsolti és én ne érjük utol :)
Hiányzott a csapat jelentős része, sajnálom, mindenkinek jobbulást. Nagyon jó lenne, ha egyszer már végre újra teljes létszámban tolhatnánk.
Zsolti nagyon szépen futott, kb 35-ig nagyjából együtt mentünk, ott én megint leszakadtam és utána már mindenki ment egyedül. Ha jól gondolom pb-ét repesztett 50 kilin. Bálint hozta a szokásost :) Évi és Máró Csabi nagyon harmonikusan, szépen tolták együtt, de aztán valószínűleg Évi berághatott valamin, mert jól elszaladt a Csabitól ;) Mindketten nagyon szépen futottak, Csabinál látványos a fejlődés a 2-3 héttel ezelőtti formájához képest, nem csak a résztávozásban, hanem a hétvégi hosszúknál is.

Rengeteg ismerős volt a szigeten, úgy szeretem ha mindenütt ismerős arcokat látok, köszöngetek, hajrázok és néha pacsizom is velük. Olyan otthonos... :)

 ja, és teljesen elégedett vagyok a futásommal, hiszen 50 km-en alig 3 perccel maradtam el a legjobbomtól, akkor viszont 100 métert nem bírtam volna már futni, most még egy 5-öst futottam :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:17:50 55 04:41 12.80 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

szaboaron86 képe

szaboaron86 3739 napja

Jó kilátások így a verseny szezon előtt!

runing képe

runing 3742 napja

Zoli! Én is örülök, hogy Te is elégedett vagy , mert ez is fontos, de ehhez keményen meg kellett csinálnod , és nagyon ott voltál...

Ahogy mondtad pont "valakinek" amikor ott frissítgettünk _ TE végeztél már _ az arcodon is, és a szemedben az elégedettségen kívül ..ÉN VALAMI KÜLÖNÖS "dolgot" LÁTTAM..., mert én "bármi történt is" nem felejtek...

Persze nem titkolom, ott előtte Atillától Rólad is kérdeztem:-) és megbeszéltük , és TE meg megcsináltad! Együtt hiszünk, bízunk Benned!

Az az invitálás pedig számomra megtisztelő, talán meg sem érdemlem...

Gratulálok!

faxau képe

faxau 3743 napja

Gratula!!

toncso képe

toncso 3743 napja

 

   Teljesen   egyetértek  az  előttem  "   szólókkal  "                   

LTimi képe

LTimi 3743 napja

Gratulálok, Zoli! 

Egyre erősebb vagy fejben (is), ezt a mai edzés is jól példázza! 

 

Jó, hogy ismét ' visszaköltöztetek' a hétvégi hosszúk erejéig Szigetre, már a megszokott társaság! Na meg így visszatért a nyüzsgés is. 

 

Attilának külön köszönöm, köszönjük Apuval a kitüntető figyelmességét és biztatását!!! :)

VéZsé képe

VéZsé 3744 napja

Gratulálok Zoli !! Tudod úgy könnyű futni ha minden klappol de Te ma megmutattad hogy tudsz  más hogy is :-))Örülök hogy elégedett vagy VÉGRE !!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!