VéZsé futás

2013.09.26 Csütörtök, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

10 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

A mai feladat 2x5kili KELLEMETLEN tempóval :-))közte négyperc pihi. A sziget teljesen alkalmas volt a feladatra pláne úgy hogy Tibike és Zoli is pont akkora tervezte a futását amikorra én :-))Az első kör kicsit nehézkes lett vagy csak óvatosan kezdtem de nem igazán esett jól. Viszont nem követtem el azt a hibát hogy Tibikével tartok így egy kicsit takarékos lett 20:18. Az első kör végén ért a meglepetés Attila és Toncso lejöttek megnézni minket Szuper !!Na ez feldobott és a második kört egy kicsit erősebben kezdtem,de úgy voltam vele megyek amíg birok :-))A taktikai utasítás az volt hgy a visszafordítótól kezdjem el lökni.Hát én megpróbáltam ,csináltam egy rövid leltárt de most nem jelzet a müszer(agy) semmiféle hibakódot:-))19:38 lett. Ahogy beértem a "célba"arra gondoltam de jó lenne valami innivaló. Toncso már nyújtotta is a colát amit előzőleg vett a büfében.Köszönöm életmentő volt !!  Szerencsés ember vagyok hogy ilyen emberek vesznek körül !!

Igen kellenek ezek a komfort zónán kívüleső edzések is,hogy aztán az utazó tempót jobban hosszabban tudjuk tartani !!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 10 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

toncso képe

toncso 3912 napja

 

 Remek  formában  vagy,  fiatal  barátom  !!!

VéZsé képe

VéZsé 3912 napja

Köszi Zoli !! Ne aggódj megvárunk :-))

dilisuni képe

dilisuni 3912 napja

"Zsolti és a képzelt barátai" ;)) ha egyszer indulunk valahol csapatban, akkor tényleg ennek kell lennie a csapatnévnek. (ez csak úgy eszembe jutott)
A lényeg: rég láttalak ennyire jól mozogni, nagyon egyben vagy! Valahogy tartósítsd a formád a maratonra, de még inkább a 6 órás OB-ra. :)
Köszönöm nektek az edzést, most nélkületek biztosan nem csináltam volna végig, de erőt adott, hogy a második 5 km-en látótávolságon belül maradjak. Nem volt könnyű ezt sem teljesíteni :)
(akkor szombat 9, ha nem érnénk oda időben - Miskolcról jövünk - légyszi kezdjétek el, igyekszünk)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!