foxmulder futás

2013.09.08 Vasárnap, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:47:00

Távolság

21.1 km

Tempó

05:04 p/km (11.83 km/h)

Edzésleírás

Nike félmaraton. Balázzsal az oldalamon, pattanásig feszült hangulatban, erős vizelési ingerrel rajtoltam. Az idegesség már a Hősök terén, a vizelési inger öt-hat kilométer múlva elpárolgott.

 

Az 1:45-ös iramfutók a szakaszos rajt miatt elmentek, de Balázs nagyon jó tempót diktált, tízig nem vastagon belül voltunk az 1:45-ös részidőn, de aztán a rakparton egyre jobban kezdtem belassulni. Balázsnak egyre többször kellett lassítania, lemaradtam a váltásánál, lemaradtam a frissítőknél. Megállapodtunk, ha 15-nél még belül leszünk az előírt részidőn, akkor minden felteszek egy lapra. De aztán hiába hajráztam a tizenötös táblára, így is kicsúsztunk, úgyhogy biztonsági üzemmódba kapcsoltam, Balázs pedig megpróbált behozni a hátrányt. Egyre jobban kezdtem érezni a bal térdem.

 

Balázs el, koncentráció, összeszedettség el. A Nyugati felüljárónál ledobták a vasmacskát. Aztán a frissítőnél nem tudtam megfogni a poharat, tiszta víz lett a bal lábam/cipőm. A következő frissítőnél belesétáltam, akárcsak az utolsónál.  A csajos és a dobos biztatás lökött végig az utolsó kilométeren, de erősíteni nem tudtam. Így is PB, de a titkos cél, az 1:45 így is messze volt. Pedig minden tökéletes volt: az időjárás, a frissítés, gyomorproblémák, vizelési bajok sem voltak. Egyszerűen az erő hiányzott a lábaimból.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:47:00 21.1 05:04 11.83 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

janosib képe

janosib 3913 napja

Nana!!!

Amíg nem éred el az 1:45 alatti időt, addig még nem mehetsz nyugdíjba!!! Egyébként ezzel a teljesítménnyel amit a Nike-n futottál, meglett volna az 1:45 (200m-rel rövidebb volt a táv és sokkal kellemesebb idő) az idei Vivicittán...

Csajokat nem ígérek, de én ott leszek :-)

foxmulder képe

foxmulder 3914 napja

Várjunk még a Vivicittával, Balázs! Lehet, hogy nem is indulok. Persze van, aki/akik meg tudnának győzni. Például egy kamionni Nike pom-pomos csaj :)

foxmulder képe

foxmulder 3914 napja

Roszpikám! Óvatos célok: maraton, ironman, családgyarapítás? Akkor milyenek a nem óvatos célok?

 

janosib képe

janosib 3914 napja

Szép volt Tomi! ;-)

Szerintem kicsit gyors volt az eleje, ez bosszulta meg magát. De nincs mese, tavasszal nem engedjük elmenni az iramfutókat és a Vivicitta-n meglesz az 1:45!!!

Egyébként tuti az kellett volna, hogy a Ferdinánd-híd melletti Nike pom-pom csajok végig ott jönnek mellettünk a kamionnal. Jaj szerelmes is lettem rögtön...

Roszpi képe

Roszpi 3914 napja

Maraton....Ironman....Családgyarapítás ;-)

Szép volt Tomikám, büszke vagyok rád!

foxmulder képe

foxmulder 3917 napja

Én sem vagyok elégedettlen. Jöhetnek az újabb óvatos célok.

Tibor72 képe

Tibor72 3918 napja

Gratulálok!

Szerintem nem olyan rossz ez!

foxmulder képe

foxmulder 3921 napja

Tényleg jó volt a tipp, én is írtam, hogy álmomban látótávolságon belül tartottam az 1:45-ösöket. De ami még szomorúbb, az álom többi részében is volt igazság. A Dózsán meghalt egy futó. Nagyjából ott, ahol az álmomban én :-(

 

http://index.hu/belfold/2013/09/08/meghalt_egy_ferfi_a_budapesti_felmaratonon/

 

 

foxmulder képe

foxmulder 3921 napja

Köszönöm. Lassú a fejlődés, de akinek nincs tehetsége, annak ezzel kell beérnie.

Mondta Pisti, hogy találkoztatok. Figyeltelek titeket én is, de nem láttalak. A Duna felől voltatok, vagy az árnyékos oldalon? Lehet, hogy nem egy időben voltunk ott.

Szab képe

Szab 3921 napja

Majdnem eltaláltam az eredményt, de túlszárnyaltad kicsit :)

Gratulálok Tomibá, tiszteletreméltó idő. Megdolgoztál érte, itt a jól megérdemelt PB! Következő 1:45, jól fel lesz ez építve!

Kint voltunk Mórral, pesti rakpart 14 km-nél kb, keresetelek de nem láttalak. Sokan voltak, nagyon kellett nézni az arcokat.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!