Hauanita aerobic

2013.08.01 Csütörtök, 18:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Edzésleírás

Végre-végre-végre !!!
Már annyira hiányzott, hogy nagyon. Múlt héten nem bírtam menni, máshogy jött ki, kedden meg elmosta a hidegfront, meg itt elég durva eső is volt, de ma !!
Ma is elég borongós volt 11 és du 2 között, drága jó Anyukám 6 azaz hat percenként jelezte, hogy ááá, ma biztos nem lesz elég jó idő az aquafitneszhez (önigazolt, mert ő nem akart jönni, de ismerős, én is pont így szoktam). Volt, hogy kicsúszott a száján, hogy "De hát, ha nem lesz aquafitnesz, majd elmész futni, nem??" Hát, nem. Mert közben meg megy az úszóVB, és egyszerűen az elől meg nem tudok felállni. Szóval tegnap is az volt, 16:00-17:30-ig ment a szuper-toronyugrás, ahol mindenféle fickók 27 méterről ugráltak lefelé, majd 18:00-20:00-ig meg mennek az úszó középdöntő, döntők. Hogy úgy tűnjön, hogy valamit csinálok is, kivasaltam ez idő alatt mindent (és mégsem volt a karácsonyi ajándékom a vasalatlant tartalmazó kosár legalján, ehh!!), és olyan dög nehéz volt a vasaló, hogy fel is ötlött benne, hogy _valójában_ KARRA GYÚROK. De magam is tudtam, hogy ez kamu. De azért jó volt ám :) Nem vasalás, hanem az úszó VB.

Na, de ma végül aztán jó idő lett, és végre volt aquafitnesz, és tökjó volt  hangulat, és tökjó, hogy effektíve csak fiatalok vagyunk, és így nem lesz belőle nyugdíjas torna. És jött Julcsi is, és nagyon pörögtünk :)) És mozogtam :) Már nagyon kellett !!!

Most még hétvégén egyéb program, család, úszóVB (de csak nyomokban, mert szombaton is mozizok helyette speciel, pénteken meg színházazok kb, illetve elindulunk úgys előbb), aztán majd jövő héttől újra ráparancsolok magamra. Aztán futok is majd. Tuti :)

Edzésszakaszok

Idő Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!