Szab futás

2013.07.27 Szombat, 14:10:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:05:41

Távolság

21.1 km Szint: 20 m

Tempó

05:57 p/km (10.07 km/h)

Edzésleírás

Fura érzés volt hogy még alig vannak kint a futópályán, mint utólag megtudtam negyvenötödik körülinek érkeztem.

Az első 2 még kifejezetten jól ment, a harmadikban viszont már sokat agyaltam hogy ebből még 6!? Fejben itt megzuhantam kicsit, a negyedik kör még ugyan lement de a frissítőállomásokon már egyre hosszabb ideig sétáltam. A nap kíméletlenül sütött, szinte minden frissítőknél megittam egy pohár isot és egy pohár vizet. Ettől a gyomrom kikészült, meghát a lábaim is percről percre egyre jobban beálltak. Gondoltam kérek egy koffein-ampullát mire kiderült hogy a segítőm elaludt. A futás felénél viszonylag gyorsan hoztam a döntést hogy kiszállok. Valahogy nem éreztem azt a tüzet mint 2009-ben hogy mindenképp célba kell érnem...4 kör lett volna hátra, kimondva nem sok de az még majd' 20 km. Besokalltam: eszméletlen hőség, gyötrelmes kocogás, a víztől cuppogó cipő feltörte a lábam, a gyomrom csak folyadékot fogadott és benne lötyögött, hovatovább a pálya szélén nagyon várt a kisfiam :) És meg volt ijedve szegény, amikor először -az anyja szerint :) - elég ramaty állapotban odamentem hozzájuk. Mindent átgondoltam mielőtt ezt a döntést meghoztam. Sajnálom azért de nincs különösebb keserű érzés bennem miatt.

Talán pár év múlva legközelebb!

Ja, a kisfiam azóta azt hajtogatja hogy "Apa feladta, Sipi is feladtaaaa" :))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:05:41 21.1 05:57 10.07 20 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Szab képe

Szab 3955 napja

Kösz Joccc! Az út megvolt, valóban már csak az "i" hiányzott. Én is sajnálom :(

Talán.. Család, 8 óra munka mellett már így is elég feszített volt, nem tudom hogy bírok/akarok-e még egy ilyen szezont menni. Nagyon erre az évadra készültem, terv szerint ezután biztos 1-2 év kimaradt volna. Így viszont hogy feladtam, napról napra bennem van az hogy vissza kell mennem és tisztességesen végigcsinálni.

jocccc képe

jocccc 3955 napja

kár, hogy így sikerült, sajnálom. azért gratula az éves munkához, kár hogy az i-re a pontot nem sikerült feltenni. lesz legközelebb?

Cyco képe

Cyco 3955 napja

Sajnálom. Fel a fejjel , jövőre újra neki kell menni! 

necromedve képe

necromedve 3956 napja

Nincs is jobb egy délutáni szundikálásnál az árnyékban, a cicáim is tanúsíthatják. Igaza volt a segítődnek. :D Vagy neki is kellett volna ampulla... :)))

Ne is legyen rossz érzésed, az annak való, aki futkosni akar a melegben.

Kellemes pihenést!

Szab képe

Szab 3956 napja

Köszi nektek! Igen Mariann igazad van, addig toltam amíg bírtam :) Igazából a lényegi résznél hagytam abba, pont a futás második felénél kezdődik az "igazi" ironman. Fejben voltam kevés hozzá, fizikálisan más években sem voltam jobb állapotban ennél a maraton felénél. Bár hozzá kell tegyem, a feladás után 20 perccel olyan hasgörcs jött rám, hogy a 10 méterre lévő mosdóig alig értem el :) Ciki lett volna ugyanez a pályán!

Így visszagondolva kicsit bánom, de akkor és abban a helyzetben ez egy abszolút józan döntés volt. Papír voltam, ennyi :)

foxmulder képe

foxmulder 3956 napja

Sajnálom, hogy nem találkoztunk a hétvégén. Nem láttalak sem a startnál, sem a bringapályán. De még inkább azt sajnálom, hogy nem ment végig. Az időidet elnézve nem látszik a törés. Komoly döntés volt. Mint a pókerben, amikor valaki elenged egy kézben tartott ász párt. Gratulálok a szezonbeli felkészüléshez, a szombati teljesítményhez és elismerésem a nehéz döntésért.

smarcsu képe

smarcsu 3956 napja

na ne.... én nézegettem az eredményeket menet közben (az élőt nem láttam), s láttam, gyönyörű időt úsztál, bringáztál, s később láttam, hogy futsz is. nem is rosszul. így megnyugodtam, hogy benn leszel. a végén nem láttam az idődet, de szarakodott a közvetítés (pl kamerát nem láttam, mert szervert nem talált), így azt gondoltam, csak nem látom, hogy beértél. Sajnálom, hogy így alakult, azt gondolom, mindenképpen meg tudtad volna csinálni, bőven szintidőn belül, de tisztelem a döntésedet, még ha én vszínű nem így döntöttem volna. Erre az eredményre is büszke lehetsz, addig csináltad, míg tudtad tolni. gratulálok, s nagyon örülök, hogy néha egy pályán úszhatunk :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!