nell1 futás

2013.07.02 Kedd, 20:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:53:14

Távolság

8.1 km Szint: 7 m

Tempó

06:34 p/km (9.13 km/h)

Edzésleírás

Húúú, de iszonyatosan über-brutál jót futottam!!!

Tiszta zűr volt a nap, jól elcsúsztam, és későn indultam, de nem baj, akkor is ilyenkor a legjobb, este. Van az a mondás, hogy mindenütt jó, de legjobb otthon, hát az jutott eszembe, hogy nekem meg mindig jó futni, de a legjobb alkonyatkor. Túl a mozgáson, annyira sokat ad lelkileg, hogy nincsenek is rá szavak :-) Van valami ilyenkor a levegőben :-)

És a másik ami sokat dob a dolgon, a zene. Most jó volt a kütyüm, szólt szépen, és oh... hát erre sincsenek szavak. Csak úgy repített! Imádom :-))) Csak úgy megy az ember lába, együtt él a zenével, néha úgy érzem, mintha táncolva futnék, és közben ez a csodálatos levegő, a balzsamos nyári este, az illatok, a délután lenyírt fű, az ázott föld, ahol locsolnak, máshonnan a sült szalonna jön, vacsoráznak :-) És közben, mindezek felett, és mégis mindezzel együtt, pörögnek a lábaim, és visz a zene :-)))))

Nagyon-nagyon jó volt!!!!!

Sok ilyet mindenkinek!!!! :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:53:14 8.1 06:34 9.13 7 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Tündüs képe

Tündüs 3998 napja

:)) alig hittem szemeimnek! Veled örülök, még sok-sok ilyet!

nell1 képe

nell1 3998 napja

Így van Holovacz, kinek az alkonyat, kinek a hajnal :-) Így a jó :-)

Köszi :-)

holovacz képe

holovacz 3998 napja

:)) Tényleg jó volt olvasni, örvendek, hogy ilyen extázisban futottál... :)) Hiába, kinek az alkonyat, kinek a hajnal... ;) ... Sok-sok hasonlót még Neked! Egs!

nell1 képe

nell1 3998 napja

Köszi :-)

És hááát, a májusi budapesti DM koncert, még mindig ott tartok :-) Valahogy a koncertek (legyen az bármilyen is) egyébként is extra hatással vannak rám, ez mindig is így volt. 

De szerintem mindenkinek megvan amit szeret, ami közel áll hozzá, mindenkinek van egy "DM"-je vagy "Dave"-je, ami/aki így hat rá :-) Csak meg kell találni :-)

Briel képe

Briel 3998 napja

Aztamindenit, szerintem ilyen leírást Tőled még sosem olvastam, általában inkább visszafogottan nyilatkozol. :)))) Ez tényleg egészsen fantasztikus lehet, hogy ezt váltotta ki Belőled! :) Egészségedre!

 

Milyen zenét hallgattál?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!