VéZsé futás

2013.06.20 Csütörtök, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:44:03

Távolság

10.1 km

Tempó

04:22 p/km (13.76 km/h)

Edzésleírás

A júniust  pihenősre tervezz(t)ük de már meg vannak a következő fél év céljai.Szeptemberben egy jó 12órás futni majd októberben egy kettessel kezdődő maratont menni.

Ez a mai futás egy olyan kis felmérő féle akart lenni hogy egyáltalán mit bírok illetve hogy mennek-e még a lábaim és bár a feltételek-egész napos meló és kánikula-nem voltak ideálisak egész könnyedre sikerült ez az edzés és ez bizakodóvá tesz.45percest kért Attila de egy kicsit jobb lett.Vannak gondjaim és még nagyon az út elején járok  de a hátra lévő bő két hónap  a futótársaim segítsége és Attila szakértelme elegeknek kell lennie hogy sikerüljön.Ké(s)zen állok :-)))

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:44:03 10.1 04:22 13.76 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

dilisuni képe

dilisuni 4010 napja

Hát ha a múlt szombati meg a most keddi edzés a pihenős június, akkor nem szeretném megtudni, hogy milyen lenne egy melós június ;)
Nagyon szurkolok, hogy úgy alakuljon az ősz, ahogy szeretnéd. ((nagyon zárójelben mondom, hogy szerintem fizikailag továbbra is te vagy a legerősebb a csapatban és az, hogy nem úgy sikerült 2 verseny ahogy te azt szeretted volna, ez még semmit se jelent. Szerintem jönnének az általad is jónak ítélt eredmények, de az is könnyen előfordulhat, hogy a következő versenyen is gond lesz a gyomroddal, ahogy az is, hogy utána meg évekig nem lesz egyetlen panasz sem... sajnos ezeket előre nem tudjuk megmondani, ez ott derül ki... a munkát elvégezted, elvégzed, hétről hétre látom, hogy jó formában vagy (persze, a meleg egy idő után fejbecsap, de kit nem?), kicsit sajnálom, hogy szeptemberig nem versenyzünk együtt. De ha ez a döntés, akkor ez :)
Na, akkor majd szeptemberben szurkolok azért a jó 12 órásért és a Sparon nyulazunk egymásnak azért a 2-essel kezdődő maratonért.

mateve képe

mateve 4010 napja

Menni fog, mert ügyes vagy! Hajráááá....mormogi :)))

toncso képe

toncso 4011 napja

 

   Jó  lesz  ez,  fiatal    barátom  !!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!