fejezoltan74 futás

2013.06.17 Hétfő, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

30 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Na nagy tervekkel és még nagyobb elszántsággal vetettem bele magam e napi futásba. Úgy gondoltam, hogy bebizonyítom a kétkedő tömegnek, hogy melegben futni jó ! Annyit vártunk erre, hogy végre legyen nap és jó idő .... a téli napok jutnak az eszembe és az elképzelés ... de jó is lesz majd, ha .... 

14 óra után nem sokkal indultam el a 0-tól és a terveknek megfelelően Gyula, Póstelekkel oda vissza, volt a cél. Úgy gondoltam, hogy a 30 nem sok, de nem is kevés ! :-) 
Hátamon évi zsákja, tele minden jóval ! Zene a fülembe és azzal a tudattal, hogy csupa jó dolgok vannak a világba, hát elindultam ...... Már a fák között éreztem, hogy valami nem oké ! Itt nincs levegő ! Ezt arra fogtam, hogy mostanában többet iszom / nem nehéz a semminél ....  / és lassan a dohányzásom is a rég múltat idézi ! Később rájöttem, hogy semmi köze a dologhoz .... ez a meleg ! Póstelekre örömmel értem ki és minden lehetséges dolgot vízzel töltöttem meg ! Gyula felé semmi probléma nem volt és baromira élveztem, hogy a Niki és a benzinkút között lévő kiserdő végre hűvöst ad. Legszívesebben ott keringtem volna. A forduló után megálltam és kaptak a beteg lábujjaim egy újabb adag vazelint, hogy még véletlenül se sérüljenek. 
Visszafelé még melegebbnek éreztem mindent. Semmit nem kívántam, a vízen kívül - de azt nagyon - és talán csak azért ettem meg egy müzlit, mert akkor legalább legálisan sétálhattam egyet ! Nagyon elgondolkoztam a Pósteleki aluljáró előtt, de győzött az elszántság ! Nehogy már ne csináljam meg !!! Minden kilivel közelebb értem a célhoz és nem lepődtem meg, hogy az eltervezett 3 órát jóval túl léptem ! 
Megcsináltam ... lassan, szenvedve és megannyi kidörzsölt folttal, de ....... lehet, hogy hülye vagyok, de elszánt !!! :-) Muszáj lesz nekem is valami " anyaghoz " nyúlni, mert izomlázam nincs, de egy kis plusz erő jól jönne !!!  
       

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 30 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4017 napja

Jól nyomtad.Én marhára szeretek kánikulában futni.Jó ez :)

Felszerelések